imala je i razlog za slavlje

Wow izdanje Larise Lipovac Navojec! Istaknula je adute u haljinici s prozirnim dijelovima na pravim mjestima

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Davor Pongračić/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 5 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Larisa Lipovac Navojec - 4 +16 Larisa Lipovac Navojec - 2 Galerija

Larisa Lipovac Navojec ukrala je poglede na dodjeli nagrada Zlatni Studio u mini haljini s prozirnim dijelovima.

Poznata hrvatska koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec pojavila se na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio u izdanju u kojem je bila mamac za poglede.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović Naša najbolja televizijska novinarka! Publika je izabrala, a Zlatni Studio završio je u rukama Ivane Petrović: "Ona je sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo"

Zgodna Larisa odabrala je mini haljinu s prozirnim dijelovima na trbuhu u kojoj je istaknula vitku figuru, a u fokusu su bile njezine dugačke i vitke plesačke noge.

Na crvenom tepihu pozirala je s kolegama iz žirija showa "Ples sa zvijezdama" koji je osvojo nagradu Zlatni Studio u kategoriji TV zabava.

"U ime cijelog produkcijskog tima, zahvaljujem na nagradi i svima koji nas prate. Podržite nas i ove sezone", poručila je članica žirija Larisa prilikom preuzimanja nagrade.

Larisa je inače u vezi sa šest godina mlađim DJ-jem Hrvojem Jelinčićem, a bila je šest godina u braku s glumcem Goranom Navojcem s kojim je dobila sina Grgura.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 4 Jadranka Kosor +13 Lovro Škopljanac Celebrity Jadranka Kosor prošetala se Zagrebom sa svojim najmilijima pa nasmiješena pozirala unuku za fotku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Preslatki trenuci Maje i Blooma zabilježeni kamerama, sa suprugom i sinom podržala je hvalevrijednu kampanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene