Kakva figura!

Larisa Lipovac Navojec ne fotka se puno u ljetnim izdanjima, a kaže da za to ima opravdan razlog: "Oprostit ćete mi"

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 5 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 1 +23 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Galerija

Larisa Lipovac Navojec godišnji odmor provodi na Visu, a od tamo se pohvalila vitkom figurom u badiću.

Poznata hrvatska koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec podijelila je fotografiju na kojoj pozira u dobrom raspoloženju s pogledom na more.

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić zaljubljeni kao prvog dana Larisa Lipovac Navojec blista u zagrljaju šest godina mlađeg partnera, dugo su u vezi, no rijetko ih viđamo zajedno!

U dvodijelnom crnom badiću istaknula je svoju manekensku figuru i poručila:

"Ne fotkam se puno, ne objavljujem u sate kada bi trebalo, ne infulensam onako kako to rade oni pravi maheri. Mislim si ljeto je…Još malo da iskoristim mira i slobode. Vjerujem oprostit ćete mi".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec)

Odmah prvi komentar uputila joj je glumica Nataša janjić: "Vrati se, sve ti je oprošteno!" te dodala emotikon srca i goruće vatrice. 

"Vrh", "Kjut", "Predivna si", "Prelijepa si", "Woow", pisali su joj njezini vjerni fanovi.

Larisa nam je nedavno nam je u intervjuu otkrila svoje planove za budućnost:

"Ja sam uvijek bila multipraktik, radim paralelno na više projekata. Ono što bih izdvojila je novi prostor za ples, umjetnost i zabavu - TALA PLE(J)S kojeg vodim. Sredinom prošle godine krenuli smo u njegovu realizaciju i razvija se fantastično. Krenulo je iz moje inicijative, a temelji se i sadržava sve što je potrebno za bavljenje plesnom i izvedbenom umjetnošću. U njemu napokon mogu realizirati sve svoje potencijale. Bavimo se plesnom i kazališnom edukacijom djece i mladih kroz različite programe, produciramo svoje predstave, koproduciramo projekte, kroz rezidencije udomljujemo umjetnike, imamo izvedbenu scenu za različite vrste događanja – predstave, koncerti, snimanja. To je prvi takav prostor u ovoj regiji".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene