izborna romantika

Naša lijepa glumica došla je u stožer Mosta podržati svog dečka, ne odvajaju se jedno od drugog otkako se doznalo da su par!

Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marko Prpić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela - 1 +19 Kristina Krepela i Marin Miletić Galerija

Kristina Krepela pridružila se Marinu Miletiću u stožeru Mosta i partnera.

Saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela nerazdvojni su otkako se sredinom 2022. godine doznalo da su par.

Kristina je sada s Marinom došla i u stožer Mosta i partnera, kako bi mu pružila podršku u izbornoj noći, a tamo su ih fotografi ulovili zagrljene i nasmiješene.

Njihove romantične fotografije iz stožera pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Naš saborski zastupnik nakon tragičnog gubitka pronašao je sreću s glumicom, u koju se zaljubio preko ušiju: "Ljepotice moja predivna!"

Marin i Kristina ispočetka su svoju vezu tajili od javnosti, a glasine o njihovoj romansi počele su kružiti nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom.

Sada svoju ljubav ponosno pokazuju i na društvenim mrežama, gdje bilježe sve posebne zajedničke trenutke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolesti, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

Pogledaji ovo Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +30 Jennifer Lopez - 2 Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2005. godina +25 Alan Hržica sa suprugom Nekad i sad Našeg pjevača vjera je izvukla iz pakla ovisnosti, nakon čega je napravio potpuni zaokret u životu i karijeri, a danas žari i pali drugačijom scenom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene