"Ajme, ljudi, vi ste ludi"

Naš saborski zastupnik i glumica novu su godinu započeli prvim kupanjem: "Vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti"

Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 +20 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Galerija

Marin Miletić pohvalio se pratiteljima kako je s partnericom Kristinom novu godinu započeo prvim kupanjem u moru.

Naš političar Marin Miletić i glumica Kristina Krepela novu godinu dočekali su na moru.

Marin je objavio fotografiju na kojoj poziraju u plićaku, a oboje nose prigodnu garderobu za kupanje. Kristina je na sebi imala jednodijelni ružičasti kupaći kostim, a on crno-crvene kupaće hlače.

Kristina je nasmiješena pozirala u njegovu naručju, a on je u opisu dodao:

"Prvo novogodišnje kupanje. U molitvi da sve što ne valja ispere more, kako bi sve ono što vrijedi raslo u cijeloj novoj godini. Vjerujem u dobro, vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti. Dragi naši, sretna nova godina".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Miletić (@marinmiletic_)

Pratitelji su im u komentarima uputili niz čestitki, no neki od njih ipak su odlučili komentirati njihov novogodišnji čin: "Ajme, ljudi, vi ste ludi", "Ne bih ušao u more sad ni teoretski", "Divno i junački", "Zar nije malo prehladno?!".

Podsjetimo, Marin i Kristina ispočetka su svoju vezu tajili od javnosti, a glasine o njihovoj romansi počele su kružiti nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom sredinom 2022. godine.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek - 7 +26 Fabijan Pavao Medvešek - 8 Celebrity Član žirija našeg hit-showa proslavio je rođendan pa podijelio nekoliko detalja s proslave, jedna čestitka posebno je sve nasmijala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry Halle Berry Halle Berry - 2 +25 Halle Berry Celebrity Pogledajte fotografiju zbog koje je teško povjerovati koliko ova žena ima godina: "I s 90 će biti ovako prekrasna!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene