"Da bar i ja tako izgledam"

Pogledajte fotografiju zbog koje je teško povjerovati koliko ova žena ima godina: "I s 90 će biti ovako prekrasna!"

Halle Berry Halle Berry Halle Berry/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry Halle Berry Halle Berry - 2 Halle Berry Halle Berry - 4 Halle Berry i Keanu Reeves (Foto: Getty Images) Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) +19 Halle Berry (Foto: Instagram) Galerija

Halle Berry zapalila je društvene mreže svojom fotografijom u čipkastom bodiju kojom je poželjela dobrodošlicu 2024. godini.

Holivudska glumica Halle Berry na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju kojom je poželjela dobrodošlicu 2024. godini pa umalo srušila društvene mreže.

"Pozdrav 2024!", napisala je Halle uz fotografiju na kojoj pozira u dizalu dok je odjevena samo u seksepilni čipkasti bodi, zlatni sako i sandale s visokim potpeticama.

"Ako ćemo je ovako započeti, 2024. će biti vraški dobra godina", "Halle će i s 90 godina biti ovako prekrasna", "Uvijek seksi i predivna", "Halle ruši internet prvog dana nove godine", "Ženo, goriš", "Tvoj čovjek je pravi srećković", "Top topova", "Super žena", "Da barem i ja ovako izgledam u 58. godini", komentirali su njezini obožavatelji.

Tajna Halleina izgleda krije se u predanoj njezi i brizi o tijelu, a poznata je kao jedna od rijetkih glumica koja nije obožavateljica estetskih zahvata i plastične kirurgije.

Uz to trenira po nekoliko sati na dan i tako već dugi niz godina, a u svojim se vježbama fokusira na kondicijske vježbe.

"Važno mi je da izvodim što više vježbi za cijelo tijelo jer su svi mišići podjednako važni, a naročito oni u središnjem dijelu. Moji trbušni mišići su usprkos godinama snažni, unatoč tome što ne radim samo trbušnjake", pojasnila je Halle jednom prilikom.

Halle je karijeru započela kao manekenka, a u mladosti je sudjelovala i u brojnim natjecanjima ljepote, uključujući i izbor za Miss svijeta 1986. godine, na kojem je kao predstavnica SAD-a završila na visokom 6. mjestu.

Vrata Hollywooda otvorila joj je uloga u filmu "Bumerang" 1992. godine, a uslijedile su brojne druge uloge koje su joj donijele zvjezdani status, uključujući i one Bondove djevojke Jinx u filmu "Umri drugi dan" iz 2002., te žene-mačke u istoimenom filmu iz 2004. godine. Za ulogu u filmu "Bal čudovišta" je 2002. godine osvojila i Oscara za najbolju glumicu.

Što se tiče njezina privatnog života, Halle je od kraja 2021. godine u braku s glazbenikom Vanom Huntom, za kojeg se udala daleko od očiju javnosti, tijekom njihova putovanja nakon Božića.

Halle iza sebe ima i tri propala braka. S američkim igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za američkog kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin treći suprug bio je francuski redatelj Olivier Martines s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sina Macea Roberta. Osim sina, Halle ima i kći Nahlu koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Živković - 19 Katarina Živković - 18 Katarina Živković - 16 Katarina Živković - 15 +28 Katarina Živković - 14 Celebrity Srpska pjevačica žestoko se obrušila na Stjepana Hausera: ''Ja ne znam što žene vide u njemu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene