u čipkastom rublju

Legendarna žena mačka golišavim prizorima uzburkala društvene mreže, nitko se ne može načuditi kako izgleda u šestom desetljeću!

Halle Berry Halle Berry Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry Halle Berry Halle Berry Halle Berry Halle Berry - 3 Halle Berry - 2 Halle Berry i Van Hunt - 7 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 6 +19 Halle Berry i Van Hunt - 4 Galerija

Halle Berry pozirala je u pustinji u čipkastom donjem rublju i fotografijom napravila pomutnju na društvenim mrežama.

Glumica Halle Berry s godinama kao da izgleda samo sve bolje i teško je povjerovati da joj je već 57.

Sada je još jednom izazvala nevjericu obožavatelja golišavom fotografijom koju je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

Halle je pozirala u pustinji, u čipkastom donjem rublju, a prizorom je na društvenoj mreži napravila pravu pomutnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Najljepša žena svijeta", "Legendarna ljepotica", "Što starija, to bolja", "Jako seksi", pisali su joj oduševljeni obožavatelji.

Halle je karijeru započela kao manekenka, a u mladosti je sudjelovala i u brojnim natjecanjima ljepote, uključujući i na izboru za Miss Svijeta 1986. godine, na kojem je kao predstavnica SAD-a završila na visokom 6. mjestu.

Vrata Hollywooda otvorila joj je uloga u filmu "Bumerang" 1992. godine, a uslijedile su brojne druge uloge koje su joj donijele zvjezdani status, uključujući i one Bondove djevojke Jinx u filmu "Umri drugi dan" iz 2002., te žene mačke u istoimenom filmu iz 2004. godine. Za ulogu u filmu "Bal čudovišta" je 2002. godine osvojila i Oscara za najbolju glumicu.

Što se tiče njezina privatnog života, Halle je od kraja 2021. godine u braku s glazbenikom Vanom Huntom, za kojeg se udala daleko od očiju javnosti, tijekom njihova putovanja nakon Božića.

Halle iza sebe ima i tri propala braka. S američkim igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za američkog kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin treći suprug bio je francuski redatelj Olivier Martines s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i kći Nahlu koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +26 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Šuput zbog sina Blooma zamalo pala u nesvijest, evo koji je razlog bio: ''Nisam osjetila tremu za sebe godinama, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene