ima 61 godinu

Mišićavi torzo Toma Cruisea sakriti ne može ni majica: Tajna njegova brutalnog režima sada je otkrivena!

Tom Cruise 1996. - 1 Tom Cruise 1996. - 1 Profimedia 1/48 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise - 11 Tom Cruise - 6 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 7 Vratolomije Toma Cruisea - 15 +37 Vratolomije Toma Cruisea - 14 Galerija

Tom Cruise jedna je od najvećih holivudskih zvijezda, slavu je stekao 1986. godine ulogom u Top Gunu i nikome nije jasno kako se od tada gotovo ništa nije promijenio.

Tom Cruise poznat je po odličnim glumačkim ulogama, kao i opasnim vratolomijama, no pored spomenutog oduševljava i svojim izgledom u 62. godini.

Pogledaji ovo Marco Cuccurin Celebrity Hrvati već znaju koga žele na Eurosongu sljedeće godine? Zatrpali ga porukama: ''Imaš sve što ovaj show treba!''

Tijekom godina nije imao problem sa skidanjem i pokazivanjem mišićave građe, a ako je suditi prema najnovijim fotografijama, njegov isklesani torzo ne može sakriti čak ni majica. Tijekom vikenda paparazzi su ga snimili na Mallorci dok se kupao, a upravo te fotografije ostavile su sve bez teksta, pa se mnogi pitaju kako tako fantastično izgleda i 40 godina nakon prvih golišavih scena.

Naime, njegova tajna sastoji se u tome da nije vjeran nijednom posebnom fitness režimu, već kombinira više njih kako bi ostao u formi.

Pogledaji ovo Don Tomislav Lukač Celebrity Dalmatinski svećenik i tiktoker komentirao hit-pjesmu domaćeg repera: "Nemojte misliti da sam hejter, ali..."

''Vožnja kajakom, mačevanje, traka za trčanje, utezi, planinarenje... Nema što ne radim'', rekao je jednom prilikom za Men's Health.

Tijekom tjedna obvezno tri dana posvećuje treninzima s utezima i kardio vježbama, a dva su dana rezervirana za vanjske aktivnosti poput mačevanja ili planinarenja.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Nekad i sad Evo kako je Baby Lasagna izgledao kao tinejdžer, tada je nosio popularnu frizuru, ali jedan detalj ostavio je sve do danas!

Kad su vježbe s utezima u pitanju, Cruise se fokusira najviše na ramena, tricepse i prsa, drugi dan posvećuje bicepsima te leđima - raspored postoji za svaki dan.

Pored vježbanja, Tom također jako pazi i na prehranu, odlučio se tako na 15 manjih obroka dnevno umjesto tri glavna. Tu je odluku donio zbog užurbanog načina života, pa je voće svakako na meniju. Izbjegava slatke grickalice, prerađenu hranu i ugljikohidrate. Preferira hranu s roštilja i hranu pripremljenu na niskoj temperaturi koju za njega kuha njegov osobni kuhar.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna manija dobila je i novu dimenziju: Fanovi se zbog njega tetoviraju, evo kako je on reagirao kad je to vidio!

Na Tomovu su meniju đumbir, cikla, brokula, maslinovo ulje, špinat, sirova zob, orašasti plodovi, povrće.

Poznat je po tome što je jako discipliniran kada su u pitanju hrana i vježbanje, čak toliko da je jednom prilikom cijelu svoju glumačku postavu natjerao na svoju strogu dijetu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna vratio se kući pa se pohvalio ''poklonom'' koji je dobio od mačke: ''Dobro došao...''

Važno je napomenuti i da sve svoje vratolomije izvodi sam.

''Treba trenirati i isprobavati svoje mogućnosti svaki dan iznova'', zaključio je Tom.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Franka Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol s mamom Sanjom Joško Gvardiol i sestre - 2 +32 Joško Gvardiol i sestre - 1 Celebrity Joško Gvardiol obilježio veliki dan u životu svoje sestre, vidi se da ne može biti ponosniji na nju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa - 7 +25 Viktorija Đonlić Rađa - 3 Celebrity Zgodna supruga Dina Rađe pokazala adute u kratkoj haljinici, no našla se i u malim modnim problemima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene