Hrabrost ili ludost?

Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Tom Cruise - 6 Tom Cruise - 6 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 7 Tom Cruise - 6 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 1 Vratolomije Toma Cruisea - 31 Vratolomije Toma Cruisea - 30 Vratolomije Toma Cruisea - 29 +22 Vratolomije Toma Cruisea - 28 Galerija

Poznato je da Tomu Cruisu adrenalin i riskantne vratolomije nisu nepoznanica, a sada je pokazao da je itekako još u formi.

Legendarni glumac Tom Cruise bio je na glasu kao jedan od najzgodnijih muškaraca u Hollywoodu, ali i dalje plijeni pažnju svojim izgledom iako je već ušao u šesto desetljeće. 

61-godišnji Tom izvodio je vratolomije na poznatom natpisu "Hollywood" koji se nadvija nad istoimenim gradom tik do Los Angelesa. 

Pogledaji ovo Vratolomije Toma Cruisea - 14 Zanimljivosti Ovo su najluđe vratolomije Toma Cruisea za koje nije htio dvojnika: Od držanja za leteći avion do skakanja s litice!

Popularni glumac pokazao je mišiće na snimanju olimpijske reklame. Svojom fizičkom izvedbom oduševio je prisutne, dok su dronovi snimali svaki njegov pokret, a on je još jednom ptvrdio kako je i dalje u formi. 

Inače, Tom Cruise osoba je od adrenalina i poznato je kako su mu što izazovnije uloge tim bolje stajale.

Iako mnogi glumci na setovima imaju svoje dvojnike (eng. stuntman), Cruise je odlučio da mu on previše neće biti potreba.

Pogledaji ovo Tom Cruise Celebrity Tom Cruise prekinuo vezu s fatalnom Ruskinjom, bliski izvor tvrdi da zna razlog: ''Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način...''

Od ''Top Guna'' iz 1986., koji je snimao sa svoje 23 godine, nastavio je pomicati granice svog tijela i glume, preuzimajući vlastite vratolomije u većini filmova.

Glumac je ranije u ''The Graham Norton Showu'' rekao da je radio različite vratolomije od djetinjstva i da je, nakon što je počeo glumiti, želio to nastaviti raditi kako bi pomogao u što realnijoj glumi.

A evo koje je to opasne scene snimio upravo on, bez svog dvojnika.

U ''Nemogućoj misiji'' 2015., Cruise je visio s vojnog zrakoplova.
Robert Elswit, direktor fotografije, ispričao je u to vrijeme za The Hollywood Reporter što su sve morali poduzeti da se scena snimi, a da Cruise ostane živ.

Pogledaji ovo Tom Cruise i princ William Celebrity Opet svi pričaju o izgledu Toma Cruisa: Pogledajte zašto su njegove fotografije s princom Williamom izazvale čuđenje!

''Tom je imao pojas oko tijela i bio je povezan kablovima i žicama s avionom kroz njegova vrata. Unutar letjelice nalazila se aluminijska rešetka koja je bila pažljivo pričvršćena vijcima za avion, koja je držala žice i Toma s njima'', otkrio je.

Tom Cruise je:

  • Hrabar
  • Nepromišljen

Ukupno glasova:

U istom nastavku filma, Tom je išao na obuku za zadržavanje daha pod vodom te učio kako biti pod vodom čak šest minuta. Za usporedbu, profesionalni ronioci zadržavaju dah između četiri i sedam minuta, ali čak i to može biti vrlo opasno i može uzrokovati oštećenje mozga.

Za sedmi nastavak ''Nemoguće misije'', Tom Cruise je rekao da je morao izvesti vratolomiju koju je želio napraviti još od kad je bio mali. A ta vratolomija bila je vožnja motocikla s litice i skakanje padobranom.

Pogledaji ovo Tom Cruise i Penelope Cruise - 12 Celebrity Sve ljubavi Toma Cruisea: Fotka jedne od njih nakon rastave postala je pravi hit, a drugoj je prekipjelo zbog kulta čiji je on član

A iako zna upravljati zrakoplovom i mnogi misle da je letio i migovima F-18 u drugom nastavku ''Top Guna'' iz 2022., to nije istina.

Cruise je izrazi želju, ali mu ona ipak nije ispunjena, što zbog sigurnosti, što zbog činjenice da jedan takav mig košta 152 milijuna dolara.

Podsjećamo, Cruise je nedavno prekinuo vezu s fatalnom Ruskinjom

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 6 +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene