veliki zavodnik

Sve ljubavi Toma Cruisea: Fotka jedne od njih nakon rastave postala je pravi hit, a drugoj je prekipjelo zbog kulta čiji je on član

Tom Cruise i Penelope Cruise - 12 Tom Cruise i Penelope Cruise - 12 Profimedia 1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Cher i Tom Cruise Tom Cruise i Mimi Rogers - 4 Tom Cruise i Mimi Rogers - 3 Tom Cruise i Mimi Rogers - 2 Tom Cruise i Mimi Rogers - 1 Mimi Rogers i Tom Cruise - 1 Mimi Rogers i Tom Cruise - 3 Tom Cruise i Nicole Kidman - 3 Tom Cruise i Nicole Kidman - 2 Tom Cruise i Nicole Kidman - 1 +31 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Galerija

Holivudski zavodnik Tom Cruise tri je puta stao pred oltar, ali svoju srodnu dušu sve do danas nije našao.

Tom Cruise iza sebe ima puno ljubavnih veza, a da je i sam svjestan svog problema potvrdio je 2004. godine kad je izjavio da nikada neće biti od ljubavi.

''Ja sam tip koji voli veze. Volim žene'', rekao je.

Baš kao i film u kojem je glumio, ljubav s njim je nemoguća misija, a mi smo izdvojili popis svih žena u njegovom životu.

Među brojnim ljepoticama su Vanessa Kirby, Annabelle Wallis, Sofia Vergara, Sofia Boutella, a ove kratke navodne afere zasjenili su njegovi brakovi.

Prva ozbiljna veza bila je s glumicom Melissom Gilbert 1981. godine kad je on imao samo 18 godina.

Gilbert, dječja zvijezda 70-ih koja je glumila u seriji ''Little House On The Prairie'', u jednom je podcastu rekla da je njihova ljubav doslovno bila dječja: ''Nismo vodili ljubav. Ljubili smo se, ali iskreno, nije bilo seksa.''

Nakon što su se proslavili u ''Riskantnom poslu'' 1983., on i njegova kolegica Rebecca De Mornay imali su aferu.

Ni De Mornay ni Cruise to nisu potvrdili, no njegova veza s Gilbert tad je jednom za svagda prestala.

Veza koja je i tada mnoge šokirala bila je s pjevačicom Cher koja je od njega bila starija 16 godina. Upoznali su se na Madonninom vjenčanju sa Seanom Pennom 1985., a zatim su se susreli na jednom dobrotvornom skupu u Bijeloj kući.

''Nismo izlazili do kasnije, ali tu je definitivno postojala veza i neka kemija'', rekla je Cher 2018.

S 39 godina i razvedena od Sonnyja Bona i Grega Allmana, Cher je bila poznata slavna osoba. Cruise je tad imao 23 godine i bio je zvijezda u usponu.

Cher se prisjetila: ''Bio je sramežljiv. Rekao je da u nitko s njim nije razgovarao. Jednom smo otišli na spoj na večeru u njujorški restoran, a konobarica mu je bila poznata iz njegove stare škole. Rekao mi je da nikad nije razgovarala s njim u školi, ali sada kad je poznat dobio svu njezinu pozornost.''

Cher je rekla Oprah Winfrey da je bila luda za njim, a nekoliko godina kasnije rekla je da je on bio i njen najbolji ljubavnik. Međutim, njihova je romansa završila kada je Cruise upoznao Mimi Rogers.

Cruise i šest godina starija glumica Mimi Rogers upoznali su se na večeri 1985. godine.

Par se vjenčao u svibnju 1987. na maloj ceremoniji, ali jedna stvar na kraju je bila okrivljena za raspad njihova braka. Rogers je rekla da je njihova veća razlika u godinama i to što su je nazivali ''ženom Toma Cruisea'' bio problem, ali je još veći problem bio što je, kako je rekla, Tom ozbiljno razmišljao o tome da postane redovnik.

''Barem u to vrijeme, izgledalo je kao da se brak neće uklopiti u njegove duhovne potrebe. I mislio je da mora biti u celibatu kako bi održao čistoću'', rekla je jednom.

S njom se rastao, a onda je naletjela jedna od najpoznatijih glumica svijeta. Na snimanju filma ''Days Of Thunder'', Cruise je sreo Nicole Kidman i osjetio trenutnu požudu. Nicole i Cruise vjenčali su se na Badnjak 1990. na privatnoj ceremoniji u Coloradu.

Ono što je Cruise u ranim danima opisao kao potpunu fizičku opsesiju bilo je obostrano. Godine 2002. Nicole je rekla za Vanity Fair da se ludo, strastveno zaljubila i da je toliko obuzeta njihovom vezom da je odustala od svog plana za cijeli život. Posvojili su dvoje djece, Isabellu i Connora, i postali jedan od najzgodnijih holivudskih parova, a njihova je kemija kulminirala pojavljivanjem u erotskom trileru ''Eyes Wide Shut''. Priča se da ju je Cruise bombardirao ljubavnim porukama i cvijećem na setu.

Nakon što su 2001. godine objavili zajedničku izjavu u kojoj su objavili da se razvode, suhoparno navodeći poteškoće zbog različitih ciljeva u karijeri, javnost je ostala iznenađena, ali fotografije koje su potom nastale ostale su zauvijek zapamćene.

Nakon posljednje brakorazvodne parnice, paparazzi su uhvatili Nicole dok je slaveći izlazila iz vijećnice, a i sama je tada rekla da je sretna jer sada konačno može nositi štikle, obzirom da je Tom niži muškarac.

Nakon Nicole, Cruise je brzo pronašao ljubav s 12 godina mlađom Penelope Cruz koju je upoznao na snimanju trilera ''Vanilla Sky'' iz 2001. godine.

Ali Penelope je ostala povrijeđena jer tijekom veze nije uspjela uspostaviti dobar kontakt s njegovom djecom, a Tom je jednom prilikom rekao da još nije prebolio Nicole. Par je objavio raskid početkom 2004.

Cruiseova sestra i publicistica Lee Anne DeVette opisala ga je kao prijateljski, dok je Cruzov glasnogovornik Robert Garlock rekao da su ostali dobri prijatelji i još uvijek često razgovaraju.

Potom je upoznao Katie Holmes. Njihova svadbena ceremonija vrijedna 2 milijuna funti u studenom 2006. održana je u dvorcu Odescalchi iz 15. stoljeća u Italiji, uz opernog pjevača Andreu Bocellija, Beckhamove i J-Lo među gostima.

Glasine da je par ''TomKat'' u krizi pojavile su se kada je TMZ izvijestio da glumica nije zadovoljna zahtjevima scijentologije, čiji je Tom bio član, uključujući prijedlog da žene rađaju u tišini kako ne bi uznemirile bebu.

Katie je podnijela zahtjev za razvod 2012., čime je dobila puno skrbništvo nad kćeri Suri, koja sada ima 17 godina.

Godinama kasnije, Tom je bio samac, a 2020. godine šuškalo se da izlazi s kolegicom Hayley Atwell.

Izvor je za The Sun rekao: ''Sastajali su se nakon radnog vremena, a ona je bila u njegovom stanu u Londonu. Sjajno se slažu i djeluju jako sretno.''

Ipak, navodno su se rastali odmah sljedeće godine, a u srpnju je Hayley odbacila glasine o njihovoj vezi.

Prije nekoliko mjeseci, šuškalo se da se Tomu sviđa Shakira kad su zajedno viđeni na jednoj utrci Formule 1, ali u ovoj lijepoj Kolumbijki nije pronašao srodnu dušu te je sada viđen s novom djevojkom.

Njegovo srce navodno je ukrala Elsina Khayrova, članica visokog ruskog društva i kćer istaknutog ruskog zastupnika Rinata Khayrova, a koja je poznata i kao bivša supruga oligarha koji trguje dijamantima.
Strani mediji prenose da se par zajedno pojavio na zabavi na Grosvenor Squareu prošle subote, na veliko iznenađenje i uzbuđenje ostalih gostiju.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev - 2 Miraj Grbić - 1 Marija Omaljev - 1 Miraj Grbić - 3 +22 Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 +29 Nives Celzijus - 8 Nekad i sad Procurile fotke Nives Celzijus iz 2008. kad se našla u središtu skandala o kojem su pisali svi mediji, tada je njegovala i drugačiji imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene