nešto novo!

Tom Cruise pokazao je vidljivu promjenu imidža koju su uspjeli zabilježiti neumorni paparazzi, razlika od ljeta je itekako vidljiva!

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise 2015. - 2 Tom Cruise 2015. - 1 Tom Cruise 2011. - 3 Tom Cruise 2000. - 4 Tom Cruise 2004. - 3 Tom Cruise 2004. - 2 Tom Cruise 2000. - 1 Tom Cruise 1990. - 7 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 4 +20 Tom Cruise - 5 Galerija

Tom Cruise na aerodromu je pokazao svoj novi imidž.

Glumac Tom Cruise posljednjih nekoliko godina nosi dulju kosu, a sada je pokazao svoj novi imidž.

61-godišnji Tom stigao je privatnim avionom s Floride u London, a prije negoli je uskočio u helikopter i odletio na lokaciju gdje se snima osmi nastavak ''Nemoguće misije'', paparazzi su ga snimili na aerodromu.

Na fotografijama je odmah nešto vidljivo, njegova puno dulja kosa nego inače, a njegovi pramenovi bili su i svjetlije nijanse.

Po ulasku u helikopter, Tom je sjeo na mjesto pilota, a ovo nimalo ne čudi obzirom da je poznati avanturist te zna upravljati zrakoplovom još od mladosti.

Glumac je posljednjih godina punio medijske stupce zbog pretjerivanja s botoksom. O njegovu izgledu u jednom se trenutku oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegova lica, o kojem se tada pričalo.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji sugerira da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat prečestih odlazaka na tretmane.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 6 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 5 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 +26 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Celebrity Svoga partnera na Instagramu krije od svih, a zbog jednog zanimljivog detalja od paparazza ne mogu lako pobjeći!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić i Aco Pejović - 2 Luka Modrić i Aco Pejović - 3 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić +26 Luka Modrić Celebrity Aco Pejović i Luka Modrić dobri su obiteljski prijatelji, jedna njegova pjesma našem je nogometašu posebno draga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene