Prati je milijun ljudi!

Svoga partnera na Instagramu krije od svih, a zbog jednog zanimljivog detalja od paparazza ne mogu lako pobjeći!

Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 6 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 5 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 1 Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 1 +20 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah Galerija

Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah snimljeni su u Miamiju, gdje su ih primijetili i paparazzi dok su uživali na jednoj od tamošnjih plaža.

Švedska manekenka Victoria Silvstedt snimljena je u društvu svoga dugogodišnjeg partnera Mauricea Dabbaha nakon dugo vremena u Miamiju, gdje su se zajedno opuštali na jednoj od plaža.

48-godišnja Victoria nosila je crni badić koji je lijepo istaknuo njezine obline, a za odlazak s plaže obukla je i crnu čipkastu suknju, a kasnije se presvukla u jedan šareni model. Njezin samozatajni partner pokušao se sakriti ispod šilterice i sunčanih naočala, ali paparazzi su ga ipak uočili.

Par je zajedno od 2011. godine, a detalj kojim njihova veza privlači dodatno zanimanje poprilično je velika razlika u visini. Naime, Victoria je poprilično viša od njega, ali oni se na brojne komentare na tu temu ne obaziru.

Maurice se može pohvaliti s 25 godina iskustva u međunarodnim ulaganjima u nekretnine i velikim portfeljima nekretnina diljem New Yorka i Europe, osnivač je Empire Resortsa, koji je razvio Monticello Casino & Raceway.

Victoria je dugo bila u središtu pozornosti nakon što je izabrana da predstavlja svoju zemlju na izboru za Miss svijeta 1993. godine, a nakon natjecateljskih dana skandinavsku zvijezdu primijetio je Hugh Hefner i postala je Playboyeva zečica.

Njezina je manekenska karijera nakon toga uzletjela i Victoria je postala model za neke od najprestižnijih svjetskih modnih kuća, uključujući Chanel, Dior i Valentino.

Platinasta ljepotica krajem 90-ih sklopila je unosni ugovor s brendom Guess, a surađivala je s poznatim modnim kućama poput Chanela, Diora, Armanija i Valentina. Bila je na naslovnicama više od 500 magazina, među kojima su FHM, GQ, Maxim i Vanity Fair.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Osim manekenstvom Victoria se bavi i glumom te se pojavila u nekoliko serija. Također je vodila i reality-emisije, a tijekom zimskih Olimpijskih igara 2010. godina imala je svoju emisiju "Sport by Victoria". Bavi se i pjevanjem, a u Švedskoj je s albumom "Girl on the Run" dostigla zlatnu nakladu.

Victoria se dosad udavala jednom, u lipnju 2000. godine za voditelja vijesti Chrisa Wraggea, a razveli su se devet godina kasnije. Povezivana je s brojnim muškarcima, među kojima je bivši muž Pamele Anderson, roker Tommy Lee, a od 2011. godine ljubi Dabbaha.

Na profilu na Instagramu prati je milijun ljudi, ali na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama svoga dečka krije od znatiželjnih pogleda.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ante i Monika Budimir Ante i Monika Budimir - 1 Ante i Monika Budimir - 3 Ante i Monika Budimir - 2 +16 Ante i Monika Budimir - 4 Celebrity Antu Budimira i suprugu Moniku spojila je tužna sudbina, a ove godine imali su razloga za slavlje!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez +18 Javier Milei i Fatima Florez Celebrity Tko je nova prva dama koja je izazvala zanimanje javnosti? Nedavno se razvela nakon 22 godine braka, a procurio je i njihov kućni uradak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene