Totalno opušteni

Kate Middleton i princ William natjecali su se u zanimljivom zadatku, evo tko je odnio pobjedu!

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 5 +20 Kate Middleton - 3 Galerija

Kate Middleton i princ William radili su koktele tijekom svog posjeta Belfastu, a tko je od njih napravio bolji teško je za pogoditi.

Da su Kate Middleton i princ William vrlo opuštene i jednostavne osobe dokazali su već nebrojeno puta na svojim službenim putovanjima na kojima se uvijek rado druže s okupljenim građanima koji ih dočekaju te isprobavaju nove stvari bilo da se radi o nogometu, kuhanju ili ostalim vještinama.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Njihov posljednji posjet odvio se u Belfastu, a kraljevski par prilikom gostovanja u jednom lokalu dobio je i prilično zanimljiv zadatak – napraviti koktele.

Kate i Williamu nije trebalo dugo da se uhvate posla pa su tako oboje brzo pripremili sastojke i potrebna pića te krenuli miješati koktele.

Zadatak im je bio napraviti koktel kojeg tradicionalno nazivaju ''Up the Lagan in a Bubble''.Sudeći po fotografijama i njihovim reakcijama, par je doista uživao u ovoj razonodi, a pobjedu je, prema pisanju Daily Maila odnio princ William koji je brže smutio koktel.

Piće je posvećeno rijeci koja teče kroz Belfast, a poslužuje se uz poznati slogan ''Nisam rođen jučer''.

Kate i William na kraju su i kušali svoje koktele, a čini se da su u ovom kratkom posjetu itekako uživali te dodali još jednu zanimljivost na svoj popis.

Početkom lipnja ove godine, par je iznenadio i građane Cambridgea.

Kate i William mogli su isprobati razne specijalitete, razgledati vojnu izložbu, ali i zaigrati nogomet gdje je Kate pokazala zavidne nogometne vještine te zapucala na gol kao i njen suprug William i to u visokim potpeticama, a vojvotkinja je nekoliko puta pokazala kako se sasvim dobro snalazi u ''muškim'' poslovima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton, Charles III., princ William Kralj Charles +26 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles zaposlio osobu čiju jedinu obavezu ne možete ni zamisliti, evo kako su ju objasnili

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Topalović - 1 Helena Topalović - 2 Helena Topalović - 3 Helena Topalović - 4 +14 Helena Topalović - 5 Celebrity Kći srpskog pjevača uživa u luksuznom životu, na tajnoj turističkoj destinaciji hvali se raskošnim atributima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene