Svestrana Kate!

Kate Middleton uskočila u uniformu vojnikinje, a onda pokazala i svoje zavidne vještine u nogometu!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William - 8 Kate Middleton i princ William - 7 Kate Middleton i princ William - 6 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 +21 Kate Middleton i princ William - 2 Galerija

Kate Middleton i princ William prvo su posjetili Cambridge gdje su zaigrali nogomet, a onda odali počast vojnicima na Dan oružanih snaga.

Kate Middleton i princ William posjetili su Cambridge nakon deset godina od prvog posjeta, a okupljena masa pripremila im je mnoštvo događaja u kojima su Kate i William sudjelovali.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Prisustvovali su svečanom otkrivanju njihova prvog portreta koji je bio izložen u muzeju ''Fitzwilliam'' u Cambridgeu.

Na portretu su naslikani vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea koja je zasjala u smaragdnoj haljini u zagrljaju svog supruga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Nakon muzeja, par je posjetio prvi Cambridgeshire County Day koji je osnovan u čast jubileja kraljice Elizabete proslavljenog početkom lipnja ove godine.

Kate i William su mogli isprobati razne specijalitete, razgledati vojnu izložbu, ali i zaigrati nogomet gdje je Kate pokazala zavidne nogometne vještine te zapucala na gol kao i njen suprug William i to u visokim potpeticama.

Ovo nije prvi put da su Kate i William prijateljski raspoloženi na mjestima koja dolaze posjetiti pa ovakav natjecateljski duh za njih ni ne čudi.

Nakon posjeta Cambridgeu, Kate je na službenoj Instagram stranici odala i počast povodom britanskog Dana oružanih snaga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Vojvotkinja je objavila nekoliko fotografija iz posjeta vojnoj bazi, a dama se okušala i u pucanju iz tenka te korištenju vojnih oružja, a sve je zabilježio i službeni fotograf koji su je slijedio na tom putovanju prošle godine.

''Prošle godine mi je bila čast provesti vrijeme s britanskom vojskom da vidim kako oni obučavaju pomoćno osoblje i nove regrute. Bilo je divno vidjeti iz prve ruke mnoge važne i raznolike uloge koje vojska igra iz dana u dan kako bi nas sve zaštitila, i veselim se što ću s vremenom otkriti više i o ratnoj mornarici i zračnim snagama britanske vojske'', napisala je Kate u opisu fotografija.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 4 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +17 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Celebrity Ni 23 godine razlike nisu ih spriječile da održe svoju ljubav! Glumac i redateljica obnovili bračne zavjete

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Axl Rose Axl Rose - 3 Axl Rose i Carrie Underwood - 1 Axl Rose i Carrie Underwood - 2 +10 Axl Rose i Carrie Underwood - 3 Celebrity Nove fotografije frontmena rock sastava potvrdile šuškanja o estetskim operacijama, fanovi mu poručili da prestane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene