Ma što je ovo?!

Nakon golih stražnjica i prozirnih haljina, kontroverzni par sablaznio novim potezom, sada su izveli nešto skroz drugačije!

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 1 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 5 Kanye West i Bianca Censori - 5 Kanye West i Bianca Censori - 7 Kanye West i Bianca Censori - 1 +20 Bianca Censori i Kanye West - 4 Galerija

Kanye West i Bianca Censori snimljeni kako bosi šeću ulicama u Italiji pa ponovno šokirali naše susjede.

Čini se kako američki reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori nemaju u planu otići iz Italije u kojoj više baš i nisu dobrodošli. Par ne prestaje ljutiti naše susjede bizarnim ponašanjem, a sada su viđeni kako bosih nogu šopingiraju u Toscani.

28-godišnja Bianca pritom je naravno, izbacila bujni dekolte u pripijenoj bijeloj haljini, dok je 46-godišnji Kanye ponovno bio u crnom od glave do pete. Paparazzi su ih uhvatili kako bosi ulaze u jedan dizajnerski dućan koji je u tom trenutku bio zatvoren za javnost. Par i njihovi prijatelji tamo su proveli gotovo sat vremena, a onda su se otputili na terasu jednog hotela kako bi popili piće.

I dok oni uživaju u Italiji, tamošnji stanovnici sve su glasniji u upućivanju apela javnim vlastima za njihovo uhićenje zbog nedoličnog i nekulturnog ponašanja. Posljednji je upućen nakon što je Kanye u Veneciji pokazivao svoju golu stražnjicu dok se s Biancom vozio u gondoli, a to su zabilježili i slučajni prolaznici i turisti koji su se tamo zatekli i koje je sablaznio svojim ponašanjem.

"Kako njih dvoje nisu uhićeni zbog nepristojnog ponašanja?", "Javna nepristojnost! Čuvajte to za privatnost vlastitog doma", "Talijanske vlasti moraju ih uhititi zbog nepristojnog i odvratnog ponašanja u javnosti. Jasno je i da su gužve, djeca su to vjerojatno vidjela", "Što je njima? Možda je vrijeme da policija uskoči", "Zašto ih policija ili netko drugi ne zaustavi?"; neki su od komentara.

Oglasili su se i neki koji se zabrinuto pitaju jesu li nove fotografije dokaz da reper kontrolira Biancu.

"Vidi li itko da ove osobe trebaju pomoć? Gdje je obitelj ove žene? Siguran sam da i Kanye ima ljude kojima je stalo do njega", "Jadna cura. Izgleda jadno", "Pa, sigurno ne izgleda sretno", "Bianca mora izaći iz te bolesne veze", "Kako ponižavajuće za nju. Toj jadnoj ženi treba pomoć. Oslobodite Biancu", zaključili su.

Jedan korisnik društvenih mreža nazvao je je Kanyea bolesnikom zbog eksplicitnog prizora zabilježenog na gondoli. Naime, prije nego što se ukrcao na čamac, bio je pokriven od glave do pete u crnom, dok je Bianca nosila baloner do koljena koji je kombinirala s golim štiklama. Međutim, oboje su skinuli slojeve odjeće koji su im bili viška kada su se ukrcali. Ona je tako ostala u prozirnoj kreaciji, dok je Kanye spustio hlače da se jasno vidjela njegova gola stražnjica.

Prema talijanskom Ustavnom sudu, prijeti joj novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura, a ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine.

"Iznenađujuće je da još nije uhićena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, Talijani su ih trebali izbaciti", "Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito jer djeca to gledaju", "Restorani bi im trebali zabraniti ulazak", neki su od komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Prema glavnoj turističkoj web-stranici CIU Travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim da se njihovi posjetitelji šetaju ulicama u različitim razgolićenim kombinacijama.

"Hodanje okolo u odjeći za plažu ili, još gore, bez majice, veliki je ne u Italiji, osim ako su vam stopala duboko zakopana u pijesak", piše na web-stranici.

Bianca je ranije ovog mjeseca stigla u Italiju s Kanyeom, a izašla je nekoliko puta u prozirnim kreacijama ispod kojih su joj se jasno vidjele bujne grudi i stražnjica, što je razbjesnilo Talijane i sada traže svoju pravdu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 2 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 1 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 5 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 3 +8 Chloe Ferry i Johnny Wilbo Celebrity Varao ju je i prekidali su već tri puta, a sada su uhvaćeni kako se ljubakaju dok se ona hvali skupim poklonima!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 4 +19 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Celebrity Prekrasna Tatjana Jurić uz bok najvećim svjetskim zvijezdama u Veneciji, pogledajte njezino savršeno izdanje za crveni tepih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene