sve bizarnije!

Prolaznici traže pomoć zbog onog u čemu ova žena hoda ulicama, a svima je prekipjelo jer je njezin poznati muž pokazao golu stražnjicu: ''Spasite je!''

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 5 Kanye West i Bianca Censori - 6 Kanye West i Bianca Censori - 7 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori +29 Bianca Censori i Kanye West - 8 Galerija

Kanye West pokazao je golu stražnjicu vozeći se u gondoli s Biancom Censori, zbog čega brojni Talijani zahtjevaju njihovo uhićenje.

I dok američki reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori uživaju u Italiji, tamošnji stanovnici sve su glasniji u upućivanju apela javnim vlastima za njihovo uhićenje zbog nedoličnog i nekulturnog ponašanja.

Posljednji je upućen nakon što je Kanye u Veneciji pokazivao svoju golu stražnjicu dok se s Biancom vozio u gondoli, a to su zabilježili i slučajni prolaznici i turisti koji su se tamo zatekli i koje je sablaznio svojim ponašanjem.

Bizarne fotografije pogledajte OVDJE i u našoj galeriji.

"Kako njih dvoje nisu uhićeni zbog nepristojnog ponašanja?", "Javna nepristojnost! Čuvajte to za privatnost vlastitog doma", "Talijanske vlasti moraju ih uhititi zbog nepristojnog i odvratnog ponašanja u javnosti. Jasno je i da su gužve, djeca su to vjerojatno vidjela", "Što je njima? Možda je vrijeme da policija uskoči", "Zašto ih policija ili netko drugi ne zaustavi?"; neki su od komentara.

Oglasili su se i neki koji se zabrinuto pitaju jesu li nove fotografije dokaz da reper kontrolira Biancu.

"Vidi li itko da ove osobe trebaju pomoć? Gdje je obitelj ove žene? Siguran sam da i Kanye ima ljude kojima je stalo do njega", "Jadna cura. Izgleda jadno", "Pa, sigurno ne izgleda sretno", "Bianca mora izaći iz te bolesne veze", "Kako ponižavajuće za nju. Toj jadnoj ženi treba pomoć. Oslobodite Biancu", zaključili su.

Jedan korisnik društvenih mreža nazvao je je Kanyea bolesnikom zbog eksplicitnog prizora zabilježenog na gondoli. Naime, prije nego što se ukrcao na čamac, bio je pokriven od glave do pete u crnom, dok je Bianca nosila baloner do koljena koji je kombinirala s golim štiklama. Međutim, oboje su skinuli slojeve odjeće koji su im bili viška kada su se ukrcali. Ona je tako ostala u prozirnoj kreaciji, dok je Kanye spustio hlače da se jasno vidjela njegova gola stražnjica.

Prema talijanskom Ustavnom sudu, prijeti joj novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura, a ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine.

"Iznenađujuće je da još nije uhićena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, Talijani su ih trebali izbaciti", "Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito jer djeca to gledaju", "Restorani bi im trebali zabraniti ulazak", neki su od komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Prema glavnoj turističkoj web-stranici CIU Travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim da se njihovi posjetitelji šetaju ulicama u različitim razgolićenim kombinacijama.

"Hodanje okolo u odjeći za plažu ili, još gore, bez majice, veliki je ne u Italiji, osim ako su vam stopala duboko zakopana u pijesak", piše na web-stranici.

Bianca je ranije ovog mjeseca stigla u Italiju s Kanyeom, a izašla je nekoliko puta u prozirnim kreacijama ispod kojih su joj se jasno vidjele bujne grudi i stražnjica, što je razbjesnilo Talijane i sada traže svoju pravdu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Berfield - 1 Erik Per Sullivan, Frankie Muniz, Justin Berfield, Chris Masterson Justin Berfield - 3 Justin Berfield - 4 +12 Justin Berfield - 1 Nekad i sad Sjećate se Reesea iz serije Malcolm u sredini? Povukao se iz glume i danas uživa u ulozi oca, a evo kako izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer - 3 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 2 +25 Claudia Schiffer - 3 Celebrity Krasila je više od 1000 naslovnica, a i s 53 godine mogla bi biti velika konkurencija upola mlađim kolegicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene