Wow!

Rozga uskočila u pripijenu haljinicu i pokazala raskoš atributa, a s vitkih nogu teško je bilo skinuti pogled!

Jelena Rozga Jelena Rozga Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 7 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga +18 Jelena Rozga i Matija Cvek Galerija

Jelena Rozga pojavila se na Roštiljadi u Leskovcu, gdje je održala koncert za brojne obožavatelje, a za tu je priliku odabrala kombinaciju u kojoj su svi njezini atributi došli do izražaja.

Jelena Rozga priredila je još jedan koncert za pamćenje u nizu za svoje fanove, ovog puta u sklopu manifestacije Roštiljada u Leskovcu, na kojoj se pojavila u atraktivnom izdanju.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Jelena je zapjevala u pripijenoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, a u prvom su se planu našle i njezine vitke noge, s kojih je bilo teško skinuti pogled. 

Pjevačica je ovih dana proslavila i 45. rođendan, a odlučila ga je obilježiti na svoj način. Naime, svojim brojnim obožavateljima putem narodnog je predstavila prvu pjesmu s dugoočekivanog akustičnog albuma: "Ovo je dar mojoj publici. Bila bih najsretnija kad bi im se pjesma i akustični album svidjeli, to bi mi bio najdraži dar.''

Riječ je o obradi hita ''Zar je ljubav spala na to'', koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem nekad megapopularne grupe Bijelo dugme, a sada ju je snimila s popularnim Matijom Cvekom.

''Kad smo počeli slagati aranžman za tu pjesmu, samo sam rekla: 'Ja bih Matiju'. Samo sam njega čula u tom trenutku. S obzirom na to da sam nestrpljiva, nazvala sam ga odmah te večeri i pristao je. Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi'', zadovoljna je Rozga, kojoj se Matija Cvek, kako je istaknula, jako svidio i kao osoba, a i potvrdio je ono što je već znala - da je veliki profesionalac sa sjajnim vokalom. S trenutačno najpopularnijim mladim pjevačem uskoro će snimiti i videospot.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša glumica nakon vjenčanja objavila fotografiju s mužem i kumovima: "Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene