Ne propustite

Jelena Rozga i Mate Bulić nastupaju u Clubu Roko!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački Club Roko idućeg će vikenda biti mjesto odlične zabave jer će upravo ondje svoje koncerte održati dva poznata lica hrvatske glazbene scene, Jelena Rozga i Mate Bulić.

U petak 6. lipnja u Club Roko dolazi kraljica hrvatske estrade, Jelena Rozga koja će publiku zagrijati svojim hitovima „Okus mentola“, „Cirkus“, „Nirvana“, „Obožavam“, ali i onim nešto starijim - „Rodit ću ti 'ćer i sina“, „Bižuterija“, „Ona ili ja“, „Solo igračica“ te mnogim drugim.

Pogledaj i ovo Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola "Vjerovali ili ne, to smo mi!" Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

Ova nekada krhka balerina posebnim ističe nastupe pred zagrebačkom publikom koja, kako kaže, ima posebno mjesto u njezinu srcu. Svojom energijom Rozga ne prestaje oduševljavati publiku gdje god se pojavi pa tako u odličnu atmosferu u petak u Roku iza 22 sata ne treba ni sumnjati. Ulaz na koncert je besplatan.
Večer kasnije, u subotu 7. lipnja u Clubu Roko održat će se veliki humanitarni koncert Mate Bulića, „Srcem za Slavoniju“.

Dvije domaće zvijezde, dva seksi 'looka': Seve ili Rozga?

U suradnji sa Slavonskom udrugom studenata i koordinacijom zavičajnih studentskih udruga, Club Roko poziva sve da dođetu na veliki koncert i kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kuna pomognu stanovnicima pogođenim nedavnim poplavama u Slavoniji. Ulaznice se mogu kupiti u Clubu Roko i kod predstavnika studentskih udruga.

Kako sam Bulić kaže, pjevanje pjesama koje narod voli, njegova je formula za uspjeh kao glazbenika prepoznatoga od publike i struke. Sigurno je da će i ovoga puta Mate dati sve od sebe i napraviti još jednu odličnu feštu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene