Javila se iz dubrovnika

Fotografije poznate Hrvatice u badiću zbog ovih prizora morala je komentirati čak i Franka Batelić!

Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 3 Jelena Perić Lucija Lugomer i Jelena Perić Lucija Lugomer i Jelena Perić Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 5 Jelena Perić - 6 +21 Jelena Perić - 7 Galerija

Jelena Perić otputovala je u Dubrovnik, a otamo dijeli mnoštvo fotografija na društvenim mrežama u kojima pokazuje svojim pratiteljima kako se provodi.

InfluencericaJelena Perić uživa u Dubrovniku, a otamo je podijelila fotografiju s plaže.

Pogledaj i ovo Jelena Perić uspoređuju je sa svjetskom zvijezdom Gledali smo je u našem hit-showu, nakon čega je doživjela i ljubavni brodolom, a sada mami uzdahe fotkama s ljetovanja!

Pozirala je u dvodijelnom bijelom badiću, koji je istaknuo njezinu besprijekornu figuru i raskošne grudi.

Valovi u kosi dodatno su podignuli ovaj već dovoljno seksi prizor.

"Prva pro(ljetna) ove sezone", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

"A nisi okej", odmah joj se javila u komentaru pjevačica Franka Batelić.

"Samo se drži podalje od šume", "Kako si zgodna", "Kakva si ti bombica", "Goriš", "Wow", nizalo se u nastavku.

Inače, Jelena je prošle godine prekinula trogodišnje zaruke s nogometašem Igorom Bubnjićem.

Par zajedno ima sina Tea, a zaručili su se 2019. godine, dok je Jelena bila trudna. Upoznali su se preko Facebooka i bili su dosta tajanstveni oko svoje veze te su se rijetko u javnosti pojavljivali zajedno, no ona nam je otkrila pokoji nepoznati detalj.

"Nije da sam tajnovita, ali poštujem njegovu odluku da se ne želi eksponirati. Nisam ni ja netko tko voli baš sve dati na pladnju i u tom segmentu volim odvojiti poslovno od privatnog. Skladan smo par i nadopunjavamo se sa svim vrlinama i manama iako to ne pokazujemo na društvenim mrežama", ispričala je Jelena za DNEVNIK.hr ranije prošle godine.

Jelenu smo gledali u prošloj sezoni "Ples sa zvijezdama", u kojem je dogurala do samog finala sa mentorom Markom Mrkićem, a Igor joj je često bio podrška iz publike.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +21 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Ella Dvornik i njezin Charles imaju problema u braku? Ona objavljuje znakovite poruke, a šuška se i o njegovu ponašanju u Balama

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 +27 Sonja Kovač i Ante Burazin Celebrity Sonja Kovač u haljini iz koje grudi ispadaju i kakvu još nijedna Hrvatica nije nosila, ali pravi show nastao je tek kad se okrenula!

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene