kraj ljubavi

Naša najuspješnija influencerica raskinula zaruke s nogometašem s kojim ima dijete, evo što im je navodno presudilo

Jelena Perić Jelena Perić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) +20 Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Galerija

Influencerica Jelena Perić i bivši nogometaš Igor Bubnjić raskinuli su zaruke i prekinuli, kako doznaje Story.hr, a navode se i razlozi.

Naša najuspješnija influencerica Jelena Perić i bivši nogometaš Igor Bubnjić raskinuli su trogodišnje zaruke i prekinuli, kako doznaje Story.hr. Razlog prekida navodno je nedostatak razumijevanja i podrške posljednjih mjeseci.

Pogledaj i ovo Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Ona odlučuje! Hrvatsku Kim Kardashian napali zbog ove fotografije sina, no ovaj put im je odgovorila

Par zajedno ima sina Tea, a zaručili su se 2019. godine, dok je Jelena bila trudna. Upoznali su se preko Facebooka i bili su dosta tajanstveni oko svoje veze, te su se rijetko u javnosti pojavljivali zajedno, no ona nam je otkrila pokoji nepoznati detalj.

"Nije da sam tajnovita, ali poštujem njegovu odluku da se ne želi eksponirati. Nisam ni ja netko tko voli baš sve dati na pladnju i u tom segmentu volim odvojiti poslovno od privatnog. Skladan smo par i nadopunjavamo se sa svim vrlinama i manama iako to ne pokazujemo na društvenim mrežama", ispričala je Jelena za DNEVNIK.HR ranije ove godine.

Ovo ljeto je objavila i jednu njihovu rijetku zajedničku fotografiju s odmora u Makarskoj, koju je sada obrisala sa svojeg Instagrama gdje je prati više od milijun ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

Jelenu smo ove godine imali priliku gledati i u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je dogurala do samog finala, a Igor joj je često bio podrška iz publike.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone - 2 Camila Morrone - 1 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 15 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 +21 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 13 Celebrity DiCaprijeva djevojka i njena majka prošetale su plažom u mini badićima, bilo je teško skinuti pogled s njih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene