Krenula dalje

Predivna hrvatska influencerica oprostila se od ljeta pozirajući na jahti, čini se da joj prekid zaruka s ocem svoga djeteta ne škodi

Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 7 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 6 Jelena Perić - 5 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 8 Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 5 +21 Jelena Perić - 6 Galerija

Hrvatska influencerica Jelena Perić oprostila se od ljeta uz predivne fotografije s jahte u kupaćem kostimu fora uzorka.

Jedna od najljepših hrvatskih influencerica Jelena Perić oprostila se od ljeta uz predivne fotografije s luksuzne jahte.

Pogledaj i ovo Jelena Perić uspoređuju je sa svjetskom zvijezdom Gledali smo je u našem hit-showu, nakon čega je doživjela i ljubavni brodolom, a sada mami uzdahe fotkama s ljetovanja!

Perić je pozirala na mreži u jednodijelnom kupaćem kostimu sa zanimljivim uzorkom, a dubokim V izrezom istaknula je i svoje grudi. Od sunca se zaštitila i velikim sunčanim naočalama, a cijeli ljeto oduševljavala nas je i preplanulim tenom.

Jelena na fotografijama neodoljivo vuče na članice klana Kardashian, a upravo s Kim mnogi su je i uspoređivali na početku karijere, ali je otkrila da joj ta usporedba više ne laska.

''Zbogom, ljeto'', napisala je uz emotikon plava srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

''Hoooot'', komentirala joj je naša pjevačica Albina, a javile su se i ostale poznate prijateljice.

''Mamasita'', napisala joj je poznata vizažistica i influencerica Klaudija Kelemović poznatija kao Clo Up, a Jelena Leko dodala je dva emotikona vatrice.

Perić je nedavno privukla pažnju medija kad se otkrilo da su ona i njezin dugogodišnji partner Igor Bubnjič prekinuli trogodišnje zaruke.

Par zajedno ima sina Tea, a zaručili su se 2019. godine, dok je Jelena bila trudna. Upoznali su se preko Facebooka i bili su dosta tajanstveni oko svoje veze, te su se rijetko u javnosti pojavljivali zajedno, no ona nam je otkrila pokoji nepoznati detalj.

"Nije da sam tajnovita, ali poštujem njegovu odluku da se ne želi eksponirati. Nisam ni ja netko tko voli baš sve dati na pladnju i u tom segmentu volim odvojiti poslovno od privatnog. Skladan smo par i nadopunjavamo se sa svim vrlinama i manama iako to ne pokazujemo na društvenim mrežama", ispričala je Jelena za DNEVNIK.HR ranije ove godine.

Jelenu smo ove godine imali priliku gledati i u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je dogurala do samog finala, a Igor joj je često bio podrška iz publike.

  1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 +28 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Celebrity Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill Jonah Hill Jonah Hill (Foto: AFP) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +4 Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Celebrity Utjehu od problema pronašao je u lijepoj djevojci, a malo tko je znao s čime se nosio zadnjih 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene