prava zavrzlama

Je li se Ben Affleck vratio pogrešnoj Jennifer? Njegova bivša podržavala je glumca u svim aspektima, a sada ga savjetuje kako spasiti brak!

Ben Affleck i Jennifer Garner - 3 Ben Affleck i Jennifer Garner - 3 Profimedia 1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i Ben Affleck - 2 Jennifer Garner i otac - 2 Ben Affleck i Jennifer Garner Jennifer Garner, Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Garner - 1 Ben Affleck i Jennifer Garner - 5 Jennifer Garner, Ben Affleck Jennifer Garner Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 1 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 2 +33 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 3 Galerija

Usred glasina o raspadu braka Bena Afflecka i Jennifer Lopez, obožavatelji se sada pitaju što bi bilo da se glumac vratio bivšoj Jennifer Garner, umjesto JLo.

Kad su Ben Affleck i Jennifer Lopez obnovili svoju romansu 2021., nakon više od 15 godina pauze, obožavatelji nisu prestajali s reakcijama na društvenim mrežama. 

Slavni je par prvi put bio u vezi između 2002. i 2004., ali i tada je njihova veza u javnosti odjeknula brzinom munje. 

No tri godine kasnije, glumac je iselio iz zajedničke vile vrijedne 60 milijuna dolara u Los Angelesu. 

I dok glasine kruže oko razvoda Afflecka i Lopez, glumca je u njegovom unajmljenom domu u Los Angelesu posjetila bivša supruga i majka njegovo troje djece Jennifer Garner, s kojoj je ostao u prijateljskim odnosima.

Par se razišao 2018. nakon 10 godina braka, ali su ostali bliski, najviše zbog kćeri Violet (18), sina Fina (15) i Samuela (12).

Unatoč usponima i padovima u njihovom braku i konačnom razvodu, Jennifer je Bena opisala kao ljubav njezinog života, i to čak nakon njihova razvoda.

Kako izvori nastavljaju šuškati, Benov je sadašnji brak u najavi raspada, a obožavatelji se možda pitaju je li Garner trebala sada biti na mjestu JLo, jer smatraju da situacija ne bi bila ista, osobito zato što je Jennifer Garner podržavala glumca u svim aspektima.

Bila je uz njega u oporavku od alkoholizma čak i nakon njihova razlaza, a prema navodima stranih medija, kruže priče i da ga savjetuje kako da spasi brak s JLo.

Također, oduvijek je podržavala njegov izbor da živi skromnim načinom života, unatoč poslom kojim se bavi. 

Pogledaji ovo Ben Affleck Celebrity Ben Affleck smrknuta lica stigao na zabavu svoje kćeri, a ono što je nosio u ruci mnoge je zabrinulo

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 2 Celebrity U jeku glasina o rastavi od Afflecka osvanule fotografije Lopez bez fotošopa koje su ulovili paparazzi

Pogledaji ovo Ben Affleck Celebrity Svi su primijetili jednu promjenu na Afllecku otkako se priča da se razvodi od Jennifer Lopez!

1/48 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 12 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 11 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 6 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 7 +43 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 9 Celebrity Svi detalji vjenčanja godine u Dubrovniku: Mladoženja se od sreće skinuo, zna se što se jelo i pilo, a mladenka je još jednom pokazala koliko voli Hrvatsku!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Marko Čovo Marko Čovo - 3 Marko Čovo - 2 Marko Čovo - 1 +29 Albina Grčić Celebrity Nova fotka Albine i mladog nogometaša potvrdila šuškanja splitskih kuloara?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene