Snagator na njega!

Znate li čiji je ovo sin? Skrivao ga je punih 14 godina, a njegov izgled odmah odaje tko mu je slavni tata!

Joseph Baena - 10 Joseph Baena - 10 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena - 5 Joseph Baena - 6 Joseph Baena - 11 Joseph Baena - 8 Joseph Baena - 4 Joseph Baena - 7 Joseph Baena - 9 Joseph Baena - 12 Joseph Baena - 13 Joseph Baena - 3 +19 Joseph Baena - 2 Galerija

Sin Arnolda Schwarzeneggera Joseph Baena proslavio je 26. rođendan, a pratitelji su odmah primijetili kako je mladić preslika svog oca.

Vanbračni sin Arnolda Schwarzeneggera proslavio je 26. rođendan, a njegovi pratitelji odmah su primijetili kako je zgodni Joseph Baena preslika svog oca.

Joseph je sudjelovao u triatlonu na plaži za vrijeme kišnog vremena, a na Instagramu je objavio videozapis na kojem istrčava iz mora prema kameri od čega je srce zatreperilo brojnim pratiteljicama.

A mnogi su na ovom videozapisu vidjeli jedino Arnoldovu presliku.

''Dvadeset šest! Evo vam snimka kako istrčavam iz mora u svojim kasnim dvadesetima'', našalio se Joseph u opisu.

''Dečko počinje izgledati isto kao otac u najboljim godinama'', ''Pa isti Arnold'', ''Predobro je gledati tvoju transformaciju, imaš istu definiciju mišića kao tata'', pisali su mu pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

A koliko Joseph radi na svojim mišićima nikad nije skrivao. Redovno na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije iz teretane, a komplimenti da izgleda kao otac mu nimalo ne smetaju iako ga je otac punih 14 godina pokušao sakriti.
Naime, poznati snagator Josepha je dobio sa svojom kućnom pomoćnicom Mildred Beanom dok je bio u braku s Mariom Shriver.

No 2011. godine Los Angeles Times objavio je detalje Arnoldove afere, uključujući i informaciju da ima izvanbračnog sina, čime je narušen njegov ugled obiteljskog čovjeka, a supruga Maria zbog toga se odselila iz obiteljskog doma i podnijela zahtjev za razvod.

"Jako se dobro sjećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Vani me čekala moja mama i rekla da moramo ići jer svi znaju tko sam ja i tko mi je otac. Imao sam 13 godina, tijelo mi se transformiralo, um mi se mijenjao, a onda se cijeli život preobrazio pred mojim očima u trenu", ispričao je nedavno Joseph za Men's Health.

"Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram raditi ono što je radio moj tata. Da se ne moram baviti glumom ili bodybuildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivirana i sretan sam povezanosti s tatom. Ali još sam sretniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvijek sanjao", priznao je.

Stvari su na početku preljubničkog skandala krenule u pogrešnom pravcu, no Arnold je ipak odlučio sve napraviti kako bi izgradio očinski odnos s Josephom.
Osim Josepha, Arnold ima još četvoro djece, Christophera, Patricka i Katherine. Zanimljivo je da su Joseph i Christopher vršnjaci i rođeni su u razmaku od samo pet dana.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +27 Aleksandra Prijović - 2 Celebrity Tko je srpska megazvijezda koja je najavila i treći koncert u Areni? Odrasla je u Hrvatskoj, a udala se u vrlo poznatu obitelj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 14 +26 Marko Grubnić i Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos objavila video u kojem je njezina kratka haljinica otkrila previše: ''Ovo će mi biti na repeat cijeli dan''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene