Kakva promjena!

Pogledajte nevjerojatnu transformaciju sina glumačke legende, drastično je smršavio i teško je povjerovati da je na novim fotografijama on!

Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 5 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 2 Christopher Schwarzenegger - 1 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver +22 Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Galerija

Sin legendarnog holivudskog glumca Arnolda Schwarzeneggera, 25-godišnji Christopher Schwarzenegger godinama se borio s viškom kilograma, ali sada je odlučio napraviti veliki preokret te je na najnovijim fotografijama neprepoznatljiv.

Sin legendarnog holivudskog glumca Arnolda Schwarzeneggera, 25-godišnji Christopher Schwarzenegger godinama se borio s viškom kilograma, ali sada je ovoj borbi odlučio stati na kraj.

Mladog Schwarzeneggera paparazzi su uhvatili dok je ulazio u automobil nakon teretane u Los Angelesu. Christopher je nosio trenirku i bijelu majicu kratkih rukava, a na ovim fotografijama koje možete vidjeti u našoj galeriji sada je neprepoznatljiv.

Transformacija koja mu se dogodila nakon napornog rada odmah je vidljiva, a obzirom da sada skuplja mišiće, Christopher sve više liči na svog tatu snagatora.

"Postavio je sebi cilj da živi zdravije i pridržavao se toga. Počeo je vježbati i birati kvalitetniju hranu. Prije toga je živio kao tipičan student na koledžu, ali sada je odrastao i spreman je bolje se brinuti o sebi. Nije bio na brzoj dijeti, mršavio je na staromodan način tako što je vježbao i smanjio unos brze, kalorične hrane", otkrio je izvor blizak Christopheru za Hollywood Life.

Christopher ima dvije starije sestre, Katherine i Christinu, brata Patricka i polubrata Josepha Baenu, koji je njegov vršnjak i kojeg je Arnold dobio u izvanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje djece, Mildred Patriciom Baena.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Diletta Leotta i Loris Karius - 3 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 1 +27 Diletta Leotta i Loris Karius Celebrity Najljepša sportska novinarka rođendan nije mogla bolje zamisliti: ''Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 11 Ana Sasso - 10 Ana Sasso - 13 Ana Sasso - 15 +28 Ana Sasso - 16 Celebrity Zbog legendarne reklame iz osamdesetih stekla je status seks-simbola, a figura zbog koje je postala popularna i godinama kasnije ostala je postojana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene