s godinama sve ljepša!

Umirovljena manekenka zablistala je u oskudnom izdanju s perlicama na svjetski poznatom karnevalu u Rio de Janeiru

Izabel Goulart - 8 Izabel Goulart - 8 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 4 Izabel Goulart - 5 Izabel Goulart - 6 Izabel Goulart - 7 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 2 +19 Izabel Goulart - 2 Galerija

Izabel Goulart mamila je poglede u atraktivnom izdanju na karnevalu u Rio de Janeiru i tako istaknula svoju besprijekornu figuru.

Jedna od najpoznatijih svjetskih modela, Izabel Goulart gostovala je na karnevalu u Rio de Janeiru.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Odjevena u minijaturni grudnjak izrađen od zlatnih perlica i identičnim tangicama svu pažnju usmjerila je na svoju isklesanu tijelesnu figuru.

Kosu je svezala u visoki rep, a nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine neobične naušnice i lančić koji su izrađeni od kamenja u raznim bojama.

Zlatne otvorene sandale na petu i crna olovka na očima dodatno su naglasile već dovoljno atraktivan stajling.

Fotografije u navedenom outfitu, Izabel je objavila i na svom Instagram profilu gdje je zadobila mnoštvo komplimenata od svojih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)

"Blistaš poput sunca", "Predivna", "Krasna", "Ljepotica", "Savršena" "Wow", "Uvijek posebna", glasili su neki od brojnih komentara.

Njezina manekenska karijera rano je počela. Odrasla je u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteže u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje te što se ne može družiti s obitelji. Iako je ostvarila uspješnu karijeru, Izabel nije imala lagano djetinjstvo, a zbog vitke figure i visine od 179 centimetara često su je ismijavali u školi.

Da krene u manekenske vode, predložila joj je njezina frizerka kada je imala 14 godina. Preselila se u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odvela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te potpisala za agenciju Success.

Izabel je inače zaručena za njemačkog golmana Kevina Trappa, a svoju vezu ne vole previše javno iskazivati iako s vremena na vrijeme jedno drugome posvete znakove pažnje kojima pokažu međusobnu iskrenu ljubav.

Nedavno su na plaži pokazali zavidne vještine i izvodili akrobacije kojima su se pohvalili na svom Instagramu.

Kevin je na pijesku legao na leđa te jednom nogom i rukama pridržavao Izabel, koja se izvinula kako bi mu dala poljubac. Video je prikupio više od 137 tisuća lajkova, a pratitelji su već navikli na njezine akrobatske vještine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 6 Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 2 +17 Doris Pinčić - 3 Celebrity Doris Pinčić Guberović potvrdila da čeka treće dijete: ''Točno je, svi se radujemo još jednom malom biću''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene