Pa, kakvo tijelo!

I s 38 godina ima tijelo kao u danima najveće slave! Pokazala je figuru u sićušnom bikiniju, a jedan adut posebno se isticao

Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 3 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 7 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 5 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 4 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 +23 Izabel Goulart - 3 Galerija

Izabel Goulart, jedan od najpoznatijih svjetskih modela, pohvalila se minijaturnim kupaćim kostimom u kojem se posebno isticala njezina utegnuta stražnjica.

Izabel Goulart jedan je od najpoznatijih svjetskih modela, a svojom vitkom i isklesanom figurom svaki put iznova oduševljava svoje pratitelje i ljude koji se nađu na istom mjestu u isto vrijeme s njom.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Ovog puta poznata manekenka objavila je nekoliko fotografija iz Rio de Janeira, a pozirala je u sam suton u plićaku te pokazala svoju utegnutu figuru u minijaturnom kupaćem kostimu. Posebno se tu isticala čvrsta guza u tangicama, a uski struk izgledao je još uže uz pomoć nakita.

''Morske plime, dobre vibracije!'' napisala je u opisu fotografija na kojima je bila okrenuta leđima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Njezini pratitelji u komentarima je nisu prestali hvaliti, a kako i neće s obzirom na to da 38-godišnja bivša Victorijina anđelica ima zavidnu figuru.

Njezina manekenska karijera rano je počela. Odrasla je u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteže u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje te što se ne može družiti s obitelji. Iako je ostvarila uspješnu karijeru, Izabel nije imala lagano djetinjstvo, a zbog vitke figure i visine od 179 centimetara često su je ismijavali u školi.

Da krene u manekenske vode, predložila joj je njezina frizerka kada je imala 14 godina. Preselila se u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odvela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te potpisala za agenciju Success.

Izabel je inače zaručena za njemačkog golmana Kevina Trappa, a svoju vezu ne vole previše javno iskazivati iako s vremena na vrijeme jedno drugome posvete znakove pažnje kojima pokažu međusobnu iskrenu ljubav.

Nedavno su na plaži pokazali zavidne vještine i izvodili akrobacije kojima su se pohvalili na svom Instagramu.

Kevin je na pijesku legao na leđa te jednom nogom i rukama pridržavao Izabel, koja se izvinula kako bi mu dala poljubac. Video je prikupio više od 137 tisuća lajkova, a pratitelji su već navikli na njezine akrobatske vještine.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +17 Doris Dragović - 10 Celebrity Rijetka fotografija Doris Dragović sa sinom izazvala je opće oduševljenje, njezin jedinac danas ima 32 godine!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Samara Weaving - 2 Samara Weaving - 1 Samara Weaving - 3 Samara Weaving - 4 +7 Samara Weaving - 4 Celebrity Ovako neobičan izrez s prednje strane haljine još nismo vidjeli, s riskantnim dekolteom nije joj se bilo lako boriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene