Žestoka konkurencija

I Brazilci imaju svoju Knoll! Bivša Victorijina anđelica jedna je od najseksipilnijih navijačica Svjetskog prvenstva

Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 3 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 6 Izabel Goulart - 5 Izabel Goulart - 4 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 2 +22 Izabel Goulart - 1 Galerija

Izabel Goulart brazilska je manekenka koja će zasigurno i danas budno pratiti brazilsku reprezentaciju na utakmici s Hrvatskom, a u Katru uživa od samog početka Svjetskog prvenstva.

Ljepotice iz svih krajeva svijeta vješto bodre reprezentacije svojih država na Svjetskom prvenstvu u Katru, a naša Ivana Knoll ima veliku konkurenciju drugih slavnih dama koje vješto kraju pozornost na tribinama.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Jedna od žestoke konkurencije je i Izabel Goulart koja brazilsku reprezentaciju bodri od početka prvenstva, a uvijek je tu prisutna i prigodna odjevna kombinacija.
Tako je bilo i na zadnjoj utakmici na kojoj je Izabel zasjala u uskom kratkom kombinezonu žute boje sa sitnim prorezima, a na nogama je nosila i visoke žute čarape s brazilskim grbom.

Goulart se ogrnula i zastavom, a za okupljene fotografe pozirala je bez problema te pokazala sve svoje raskoši vitkog tijela koje ima zahvaljujući čestim treninzima.

Izabel je inače bivša Victorijina anđelica pa stoga ni ne čudi jer toliko dobro izgleda, a njena manekenska karijera rano je krenula. Odrasla je u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteža stvar u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje te što se ne može družiti s obitelji. Iako je ostvarila uspješnu karijeru, Izabel nije imala lagano djetinjstvo, a zbog vitke figure i visine od 179 centimetara često su je ismijavali u školi.

Da krene u manekenske vode, predložila joj je njezina frizerka kada je imala 14 godina. Preselila se u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odvela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te je potpisala za agenciju Success.

Izabel je inače zaručena i za njemačkog golmana Kevina Trappa, a svoju vezu ne vole previše javno iskazivati iako s vremena na vrijeme jedno drugome posvete znakove pažnje kojima pokažu međusobnu iskrenu ljubav.

Goulart će, čini se, svoje Brazilce danas pratiti iz Frankfurta sudeći po njenim društvenim mrežama, a nakon Svjetskog prvenstva, manekenka je otrčala u zagrljaj svom voljenom u Njemačku.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier - 2 Celebrity Naša najraskošnija navijačica sve je golišavija: Pokrila je samo ključne dijelove i zapalila atmosferu prije utakmice!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +14 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene