Uhvaćena na aerodromu

Ivana Knoll vratila se iz Katra, zbog svojih atraktivnih pojavljivanja tamo skupila je nevjerojatnu brojku pratitelja na Instagramu!

Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Goran Stanzl 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +20 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivanu Knoll fotografi su uhvatili na aerodromu u Zagrebu, a vratila se iz Katra, gdje je pratila Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Naša vatrena navijačica Ivana Knoll s osmijehom na licu vratila se u Hrvatsku iz Katra, a na samom dolasku snimili su je fotografi.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Ivana je pozirala u crnim kožnim tajicama s dresom na sebi, a preko je nosila crni kožni sako. Kao modni dodatak imala je crnu torbicu i nešto nakita, a raspuštena kosa i bež ruž dodatno su podignuli cjelokupni izgled.

Na nizu fotografija koje su u našoj galeriji možemo vidjeti kako je Knoll bila baš dobro raspoložena te nije skidala osmijeh s lica.

Knoll je bila na svakoj utakmici Hrvatske na tribinama u Katru i vjerno podržavala naše nogometaše, a zbog svojih atraktivnih pojavljivanja tamo skupila je impresivnu brojku od 3,4 milijuna pratitelja na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Privukla je i pažnju svjetskih medija, koji su redovito izvještavali o njezinim seksi navijačkim izdanjima te je tako obranila titulu naše najpoznatije navijačice, koju je ponijela na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Na jednoj od utakmica uhvaćena je s dečkom Antom, kojeg je dosad skrivala od javnosti, no ovog puta to joj nije uspjelo.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić +26 Lidija Bačić - 4 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon Ines de Ramon i Paul Wesley Ines de Ramon - 1 Ines de Ramon i Paul Wesley +16 Brad Pitt Celebrity Brad Pitt ne odvaja se od bivše supruge svojega kolege, razlika od 30 godina ne predstavlja mu problem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene