ostala je do kraja

Na prvi pogled jasno je zašto su i na finalu Svjetskog prvenstva sve oči bile uprte u najpoznatiju hrvatsku navijačicu!

Ivana Knoll Ivana Knoll Goran Stanzl/Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll s dečkom Antom Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll ostala je i na finalu Svjetskog prvenstva, a na utakmici Argentine i Francuske pojavila se pojavila se u još jednoj atraktivnoj kombinaciji.

Iako su Vatreni već sletjeli u Hrvatsku, jedna od njihovih najvjernijih navijačica Ivana Knoll ostala je u Katru i na finalu Svjetskog prvenstva.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Knoll se na utakmici Argentine i Francuske pojavila u još jednoj atraktivnoj navijačkoj kombinaciji u kojoj su ponovno sve oči na tribinama bile uprte u nju.

U dresu, koji je zavrnula i pretvorila u topić, Ivana je pokazala isklesane trbušnjake, no zbog uskih bijelih tajica u prvom planu bila je njezina pozamašna stražnjica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Zanimljivo je spomenuti i da su fotografi na utakmici Hrvatske i Maroka snimili Knoll u društvu njezina dečka Ante, kojeg inače skriva od javnosti.

Ivana je tijekom Svjetskog prvenstva u Katru privukla pažnju svjetskih medija, koji su redovito izvještavali o njezinim seksi navijačkim izdanjima te je tako obranila titulu naše najpoznatije navijačice, koju je ponijela na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković sa sinom Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 +23 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 11 Celebrity Bruno Petković objavio preslatku fotografiju sa svojim nasljednikom: "I ja sam treći na svijetu!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 8 Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 7 Mateo Kovačić sa sinom +24 Mateo Kovačić sa sinom Celebrity Zaljubljeni Mateo Kovačić posvetio je medalju svojoj Izabel koja je imala još jedan razlog za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene