ne izlazi iz badića

Jedna od najseksi Hrvatica ponosno istaknula bujnu pozadinu u tangicama, zbog ovakvih prizora postala je i svjetska senzacija!

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 +24 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll trenutno uživa na Maldivima i ne prestaje objavljivati svoje seksi fotografije.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll ne prestaje s provokativnim objavama s Maldiva gdje ovih dana odmara.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Nakon što je pratitelje na Instagramu počastila fotkama u sićušnom bikiniju, pohvalila se zanosnim oblinama u još jednom seksi badiću.

Ovaj put je uskočila u jednodijelni model s tangama te je kameri okrenula leđa, a zbog njezine bujne pozadine u drugi plan je pao i prekrasan zalazak sunca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Zgodna", "Kakva moćna pozadina", "Savršeno tijelo", "Boginja", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotki.

Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene, a nakon što su svijet obišle njezine fotografije s utakmice Hrvatske i Nigerije, na kojima nosi haljinicu s kockicama, stekla je nadimak naše najseksi navijačice.

Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja, a najčešće objavljuje svoje golišave fotke. 

Ranije ove godine primijetili su je i paparazzi u Miamiju, gdje je provela nekoliko mjeseci ii gdje je također plijenila pozornost u mnijaturnim badićima.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput pohvalila se novosti koju je skrivala dvije godine, pa se upisala u povijest: ''Prva sam na svijetu...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +25 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić malo prije poroda pokazala poveći trudnički trbuh pa se požalila: "Ne mogu više"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene