''Ma, ovo je nemoguće!''

Jedna od najljepših Hrvatica uživa na Maldivima, a fanove časti fotkama u mini badićima: ''Ajme, kakva guza!''

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 +19 Ivana Knoll - 5 Galerija

Ivana Knoll uživa na Maldivima, a upravo to dokazala je novom vrućom pozom u tangicama, koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll često putuje, a njezina trenutačna destinacija za odmor upravo su Maldivi

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Svoje pratitelje ne prestaje častiti atraktivnim fotografijama u badićima, a upravo to je učinila i ovoga puta.

Pozirala je naslonjena na palmu u dvodijelnom bijelom bikiniju, a do izražaja je posebno dolazila njezina bujna stražnjica u tangicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Prva joj je komplimente uputila voditeljica Ecija Belošević, koja je stavila niz emotikona sa zaljubljenim očima, a zatim se javila i Zorana Jovanović, koja joj je poručila identičan komentar.

"Seksi duge noge", "Ajme kakva guza", "Ej, ljepoto", "Najljepša žena na svijetu", "Kakav seksepil", "Ma ovo je nemoguće", nizali su se komentari u nastavku.

Ova objava u kratkom periodu prikupila je čak 16.000 lajkova, a Knoll ne skriva koliko joj laskaju komplimenti vjernih obožavatelja.

Ivana se nerijetko pohvali seksipilnim fotografijama u bikiniju, a mnogo žena zavidi joj na sjajnom izgledu i vitkoj figuri.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev +19 Petra Kraljev Celebrity Zvijezda naše hit-serije imala je razloga za slavlje, ekipa sa seta pripremila joj je pravo iznenađenje: ''Neka takva i slika bude!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 3 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 4 Fahriye Evcen - 7 Fahriye Evcen - 5 +26 Fahriye Evcen - 9 Celebrity Turski miljenik žena i predivna supruga bili su pred rastavom braka, a sada su objavili potpuno neočekivanu vijest!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene