obline u prvom planu

Jedna od najseksi Hrvatica prava je senzacija na plaži na Maldivima, u mikro bikiniju s tangama pokazala je sve svoje čari!

Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 5 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll na profilu na Instagramu objavila je svoju fotografiju s plaže na Maldivima na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju s tangama, a u prvom planu je njezina bujna pozadina.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll trenutno uživa na Maldivima odakle ne prestaje častiti pratitelje na Instagramu prizorima kakve najviše priželjkuju.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Nakon što se pohvalila da je plivala u toplesu, pozirala je u mikro bikiniju s tangama okrenuta kameri leđima, pa se njezina bujna pozadina našla u prvom planu.

"Učinit ću ostatak svojeg života najboljim dijelom svojeg života", napisala je u opisu fotografija kojima je izazvala lavinu komentara.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Prekrasna", "Mamma mia", "Boginja", "Tako seksi", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a iste reakcije izazove svakom novom fotkom i s razlogom slovi kao jedna od najseksi Hrvatica.

Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene u izazovnim navijačkim izdanjima. Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Magee - 1 Matthew Magee - 2 Matthew Magee - 3 Matthew Magee +23 Kraljica Elizabeta Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 +30 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene