Mala promjena

Knoll ponovno otputovala na prestižnu turističku destinaciju, pratitelji primijetili jedan drugi detalj

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +21 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll pohvalila se novom fotografijom s poželjne turističke destinacije, a njezini pratitelji u komentarima su uočili jedan detalj.

Ivana Knoll već je nekoliko puta putovala na prestižnu turističku destinaciju Maldive, a svaki put s ovog putovanja objavi bombastične fotografije u bikiniju.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Skrivala ga je od javnosti Knoll prekinula 13 godina dugu vezu s tajanstvenim poduzetnikom, otkrila je detalje: ''Život nas je promijenio...''

Tako je bilo i ovog puta, a objavila je fotografiju gdje su u krupnom planu njeno lice i grudi u plavom bikiniju koji podsjeća na kožni uzorak.

Ivana je u bazenu plivala našminkana, a dok je većina pratitelja u komentarima hvalila njen izgled, jedan pratitelj primijetio je nešto drugo.

''Uh, al' si napumpala usne…'', napisao je, ali Ivana mu na to nije odgovorila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ostali su hvalili Ivaninu ljepotu, a jedan obožavatelj nasmijao je svojim odgovorom.

''Nisam znao da imaš i grudi… Lijepe su. Ja uvijek gledam u guzu'', napisao je.

Ivana se nerijetko pohvali seksipilnim fotografijama u bikiniju, a mnogo žena zavidi joj na sjajnom izgledu i vitkoj figuri.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 +16 Zoran Pribičević - 2 Nekad i sad Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene