spektakularan pogled

Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +24 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira uz zalazak sunca, no zasjenila ga je svojim tijelom u mikro bikiniju.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll ne prestaje s provokativnim objavama iz Crne Gore gdje ovih dana odmara.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 2 Spremna je za Euro! Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

A nakon što se pohvalila fotkama s brazilskim supermodelom Alessandrom Ambrosio, koju je tamo srela, pokazala je i kako uživa u zalasku sunca, no pobrinula se i da njezini pratitelji gledaju samo u nju.

"Kako vam se sviđa zalazak?", upitala je uz fotku na kojoj pozira u mikro bikiniju s tangama, a pogled na njezinu bujnu stražnjicu ukrao je svu pažnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Bomba", "Stvarno predivan pogled", "Nisam ni vidio zalazak", pisali su joj zadovoljni pratitelji koje najviše vesele ovakvi prizori, a Ivana se uvijek potrudi i nadmašiti samu sebe.

Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice. Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene