Ljepotica!

Zvijezda naše hit-serije imala je razloga za slavlje, ekipa sa seta pripremila joj je pravo iznenađenje: ''Neka takva i slika bude!''

Petra Kraljev Petra Kraljev Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Dugandžić, Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 6 Petra Kraljev +13 Petra Kraljev Galerija

Petra Kraljev koju gledamo u seriji "Kumovi", danas je na setu imala poseban razlog za slavlje, a kolege su joj pripremili pravo iznenađenje.

Glumica Petra Kraljev koja nas uvijek nasmije svojom ulogom u seriji "Kumovi", danas je na snimanju proslavila svoj 34. rođendan.

Pogledaj i ovo Milan Štrljić Svatko može sudjelovati Ovakav poziv iz Zaglava teško se odbija, evo što vam poručuje omiljena ekipa: "Ajmo, ljudi, napravimo to!"

Kolege sa seta iznenadile su je ogromnim buketom šarolikog cvijeća, a ona se time pohvalila na svom Instagram profilu.

Pozirala je u kričavo rozom ogrtaču i zebra papučama, a u rukama je držala buket pa poručila:

"S obzirom da je rođendan proslavljen poluradno onda neka takva i slika bude...Hvala svima na čestitkama, dragim kolegama na iznenađenju, i naravno ciloj ekipi".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Kraljev (@petra_kraljev)

Kolegica Bojana Gregorić-Vejzović prva joj je komentirala: "Sve najbolje ljepoto", a nadovezala se i glumica Martina Stjepanović Meter: "Sve najbolje".

Pratitelji su joj čestitali i  poželjeli najljepše želje u nastavku komentara. 

Glumica je ranije za DNEVNIK.HR otkrila tajnu svoje besprijekorne figure.

"Podignula sam se s kauča, i to zahvaljujući mom bratu. Možda bih trebala u nastavku reći da sam od tog trenutka zavoljela vježbanje, ali svi koji me poznaju znali bi kako stvari zapravo stoje. Tijekom cijelog treninga pričam, prigovaram, pa žalim samu sebe i samo čekam da trener kaže: 'I zadnja vježba'. Ali ne pokušavam pronalaziti izlike za neodlazak u teretanu jer zaista smatram da su benefiti vježbanja mnogostruki. Primijetite da sam već dobila i trenerski rječnik", kazala je kroz smijeh.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene