zanimljivo...

Najseksi hrvatsku navijačicu zbog ovih golišavih prizora u Miamiju povezali su s Lukom Modrićem!

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 +14 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll snimljena je na plaži u Miamiju u minijaturnom bikiniju s uzorkom hrvatske šahovnice, a paparazzi je u Americi prate u stopu te znaju čak i njezine planove.

Ivana Knoll posljednjih mjeseci provodi se po Americi gdje je uspjela privući pažnju paparazza koji je jedva čekaju uloviti na plaži.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Tako su je sada u Miamiju snimili u minijaturnom bikiniju s tangama i uzorkom hrvatske šahovnice, a njezine fotografije opet su osvanule na svjetskoj platformi s fotografijama - Profimedia.

Zbog uzorka badića povezali su je i s našim Lukom Modrićem i napisali da je njegova "superobožavateljica", a fotografi su očito upoznati i s njezinom planovima.

"Hrvatski model Ivana Knoll na plaži u bikiniju s hrvatskom šahovnicom u Miami Beachu, Floridi. Ivana se sprema za Pariz, gdje će podržati svojeg sunarodnjaka Luku Modrića na finalu Lige prvaka, ali je imala vremena za zadnje kupanje prije odlaska. Modrić koji igra za Real Madrid do sada je četiri puta osvojio trofej Lige prvaka" stoji u opisu galerije Ivaninih novih fotki, a paparazze je uočila pa im je i zanosno pozirala.

Podsjetimo, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika iz Survivora prije četiri godine ostala je bez krova nad glavom i živjela u autu, a onda se dogodilo čudo!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 4 Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukićević - 11 +1 Lidija Vukićević - 1 Naslovnica Violeta iz Boljeg života uoči 60. rođendana u sićušnom bikiniju pokazala tijelo bez ijedne mane, a bujni dekolte jedva je obuzdala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene