nije ju poslušao

Ivan Šarić pokazao kako Korana Gvozdić izgleda kada nije spremna za poziranje: "Nemoj me ovakvu slikati!"

Ivan Šarić Ivan Šarić Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić - 12 Korana Gvozdić - 10 Korana Gvozdić - 8 Korana Gvozdić - 7 Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić +3 Korana Gvozdić Galerija

Ivan Šarić na profilu na Instagramu objavio je fotografiju iz šetnje s Koranom Gvozdić i njihovim sinom Oliverom na kojoj se njegova lijepa partnerica pokušala sakriti.

Komičar Ivan Šarić i manekenka Korana Gvozdić jedan su od omiljenih domaćih parova, a zajedničkim objavama na društvenim mrežama često nasmijavaju pratitelje.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Tako je Šarić sada na svojem profilu na Instagramu pokazao kako Korana izgleda kada nije spremna za poziranje.

"Nemoj me ovakvu slikat", napisao je uz fotografiju iz šetnje s njihovim sinčićem Oliverom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

"Uvijek je lijepa, neovisno o kosi", "Ma uvijek, uvijek ste mi oboje izuzetno dragi i simpatični", "A lipa li je", pisali su mu pratitelji koje je oduševila fotka.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju prošle godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +11 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene