Golupčići!

Jedan od najsimpatičnijih parova Korana Gvozdić i Ivan Šarić ne skrivaju koliko su zaljubljeni, ove slike to i pokazuju!

Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić PR 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić Ivan Šarić Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 2 Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić +1 Korana Gvozdić, Ivan Šarić Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić nisu skrivali koliko su zaljubljeni, a čak su i zaplesali na otvaranju renoviranog baroknog ljetnikovca u Tučepima.

Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić slove za jedan od najsimpatičnijih parova hrvatske estrade, a fotografije u našoj galeriji itekako pokazuju koliko se ovaj par voli.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Golupčići nisu krili koliko su zaljubljeni na otvaranju renoviranog baroknog ljetnikovca ''Residence Kaštelet'' u Tučepima, a svečanoj večeri prisustvovali su uz brojne druge poznate.

Korana i Ivan zaplesali su uz ritmove pjesme koje je pjevao Marko Tolja, a par je čvrsto držao jedno drugo i nisu skidali osmijeh s lica.

Oboje su se pojavili u bijelim odjevnim kombinacijama. Korana je imala svečane bijele hlače i majicu koje je kombinirala sa zanimljivom crnom torbicom i sandalama, dok je Ivan odjenuo bijelu košulju dugih rukava i crne hlače i tenisice.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Korana je nakon poroda sa sinom u bolnici provela pet tjedana, a o izazovnom razdoblju kroz koje su prošli progovorila je na svojem Instagramu.

"On i ja. Bodrili smo i čekali jedno drugo... Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi Majčin dan. I onda smo nakon pet tjedana i dva dana izašli ZAJEDNO! 20. 5. 2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu", napisala je na društvenoj mreži kada je s malenim Oliverom napustila bolnicu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham Instagram - 1 David Beckham Instagram - 2 David Beckham Instagram - 3 David Beckham Instagram - 4 +27 David Beckham Instagram - 5 Celebrity Beckham objavio hrpu fotki iz Hrvatske, najviše se hvali finim delicijama u kojima uživa sa svojom obitelji!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +22 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene