u omiljenom društvu!

Ivan Šarić pohvalio se preslatkim sinčićem Oliverom koji je već naučio pozirati kako tata: "Moja puzzla i ja"

Ivan Šarić Ivan Šarić Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Ivan Šarić (Foto: IN Magazin) +15 Ivan Šarić (Foto: PR) Galerija

Ivan Šarić podijelio je preslatku fotografiju sa sinčićem Oliverom i pokazao nam kako njih dvojica znaju uživati.

Komičar Ivan Šarić pohvalio se fotografijama iz bazena sa sinčićem Oliverom na kojima njih dvojica vidno uživaju u ljetnim radostima.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Na prvoj fotki Oliver je naslonjen na Ivana, dok na drugoj obojica gledaju preko ruba bazena i zauzeli su istu pozu.

"Moja puzzla i ja" , dodao je šaljivo uz fotografije koje možete pogledati OVDJE

"Moje sve!" , napisala je Korana ispod u komentaru, a zasigurno je i zaslužna za ove fotke.

"Pile drago", "Aa miceki", "Ljubav", "Ej dečki", "Sve", "Ljepota", samo su neki od komentara pratitelja koji su se nizali ispod posta.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Korana je nakon poroda sa sinom u bolnici provela pet tjedana, a o izazovnom razdoblju kroz koje su prošli progovorila je na svojem Instagramu.

"On i ja. Bodrili smo i čekali jedno drugo... Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi Majčin dan. I onda smo nakon pet tjedana i dva dana izašli ZAJEDNO! 20. 5. 2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu", napisala je na društvenoj mreži kada je s malenim Oliverom napustila bolnicu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +22 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +28 Severina Celebrity Severina nije mogla sakriti što nosi ispod prozirne haljine, a kroz opasne proreze izbacila je i fantastične noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene