"Divota od žene"

Severina nije mogla sakriti što nosi ispod prozirne haljine, a kroz opasne proreze izbacila je i fantastične noge!

Severina Vučković Severina Vučković Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Severina Severina Severina Severina Vučković Severina +22 Severina Galerija

Severina je podijelila niz fotografija u prozirnoj crnoj haljini i tako pokazala svoje ženstvene obline te impresionirala svoje obožavatelje.

Pjevačica Severina zapalila je društvene mreže svojom novom objavom u prozirnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Riječ je o nizu fotografija na kojima pozira u dugoj pripijenoj prozirnoj crnoj haljini s visokim prorezima u kojoj je poseban naglasak dala na svoju fantastičnu građu tijela, ali i zgodne noge.

Cijeli stajling ukrasila je crnim sandalama na visoku petu, valovitom frizurom i šminkom koja je poseban štiht dala njezinim smeđim očima. 

"Povratak u crnom", napisala je Sevka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kolegica Albina Grčić odmah joj je uputila kompliment: "Wooow", a Severinin prijatelj Davor Grgin dodao je emotikon srca na objavu. 

"Prekrasna", "Mačko", "Diva", "Goriš", "Ove su super ispale, prava vatra", "Divota od žene", "Prelijepa", nizali su se ugodno iznenađeni komentari fanova. 

Podijelila je i video na kojem se zahvaljuje svim članovima svog benda koji je vjerno prate na svakom  njezinom nastupu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Sklona je objavljivanju fotografija u intrigantnim izdanjima zbog kojih njezini obožavatelji jedva čekaju neku novu objavu, a zatim ju obasipaju komplimentima.

Pjevačica ove godine ima zauzeto ljeto s obzirom na koncerte koje održava diljem hrvatske obale, ali i na kontinentu i u susjednim državama, ali Sevka svejedno uspije pronaći vremena za ljetovanje i provođenje vremena s prijateljicama i obitelji.

Na svom odmoru imala je sreće pa je upoznala i holivudske zvijezde koje su ljetovale kod nas, Matthewa McConaugheyja, Woddyja Harrelsona i Chrisa Rocka, a za oko je zapela i poznatom reperu P. Diddyju koji je odmjerio našu pjevačicu u restoranu u kojem su se našli na večeri istog dana.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 5 +27 Fani Stipković - 6 Celebrity Zanosna Fani Stipković fotkama s odmora obranila je titulu naše najseksi novinarke, a na ove prizore nitko nije ostao imun!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi s djecom - 2 Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi s djecom - 3 Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi s djecom - 4 Vladimira Palfi i Ivan Vilibor Sinčić +1 Vladimira Palfi (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Ivan Vilibor Sinčić uživao je u Sinju sa suprugom i djecom, a njihov rijedak obiteljski izlazak nije prošao neopaženo  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene