Je li pretjerao?

Ivan Dečak otišao je korak dalje kako bi promovirao pjesmu s Dore, pogledajte što je napravio uoči velikog finala!

Vatra - 1 Vatra - 1 Livio Andrijic / CROPIX 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Dečak automobil - 1 Ivan Dečak - 2 Finalisti Dore 2024. - 25 Vatra - 3 Vatra - 2 Vatra In Magazin: Ivan Dečak - 2 In Magazin: Ivan Dečak - 1 Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega +8 Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Galerija

Finale Dore 2024. godine sve je bliže, a neki učesnici otišli su korak dalje kako bi promovirali svoju pjesmu s kojom se natječu, jedan od njih je i Ivan Dečak.

Večeras se održava finale Dore 2024., a neki od kandidata nestrpljivo čekaju svoj nastup i promoviraju se na društvenim mrežama.

Dok neki samo dijele brojeve na koje možete glasati za njih, neki su otišli i korak dalje.

Pogledaji ovo Maja Blagdan (Foto: IN Magazin) Zanimljivosti Evo koje su nas sve pjesme predstavljale na Eurosongu, neke su klasici, a neke su odavno pale u zaborav!

Ivan Dečak iz grupe Vatra koja danas nastupa pod rednim brojem 12 stigao je na probu s automobilom koji je bio iscrtan nazivom njihove pjesme ''Slatke suze, gorka ljubav''.

Fotografiju automobila ponosno je podijelio na Instagram priči grupe, a možete ju vidjeti u našoj galeriji.

Što kažete na Dečakov pothvat?

  • Odlična promocija!
  • Grozno!

Ukupno glasova:

Osim Vatre, još 11 finalista danas će iskušati svoju sreću te pokušati osvojiti statuu Dore i putovanje u Švedsku gdje će nas predstaviti na Eurosongu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 Stela Rade - 16 +23 Stela Rade - 13 Celebrity Hrvati poludjeli za harmonikašicom koja nije prošla na Doru, javila joj se čak i Severina, a svi se isto pitaju: ''Zašto ovo nije prošlo?''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s obitelji - 7 Nika Barišić s obitelji - 2 Nika Barišić s obitelji - 4 Nika Barišić s obitelji - 5 +22 Nika Barišić s obitelji - 6 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene