Opa!

Plus-size manekenka ne srami se pokazati bombastičnu liniju, a bujne grudi i pozadinu u komplet donjeg rublja jedva je ugurala

Iskra Lawrence Iskra Lawrence Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Iskra Lawrence Iskra Lawrence - 4 Iskra Lawrence - 3 Iskra Lawrence - 2 Iskra Lawrence - 1 Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Profimedia) Iskra Lawrence (Foto: Profimedia) +4 Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Galerija

Iskra Lawrence pokazala je svoje senzacionalne obline na videu u dvodijelnom setu donjeg rublja tamnozelene boje, koji je oduševio njezine fanove.

Plus-size model Iskra Lawrence podijelila je na Instagramu video na kojem u ogledalu pozira u tamnozelenom kompletu donjeg rublja te je ponosno izjavila kako je ovo njezina sezona "nježnih djevojaka".

Pogledaj i ovo Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Bujne obline u fokusu Sportska odjeća istaknula je njezinu poznatu figuru, ni vrućine je nisu omele u odlasku na planine

U gornji dio grudnjaka jedva je ugurala svoje raskošne grudi, a u prvom planu bile su tangice, koje su istaknule njezinu zategnutu stražnjicu.

"Oprostila sam sebi i sada mi je duša mirna", stoji u opisu petominutnog videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iskra✨ (@iskra)

Manekenka se nikada ne srami pokazati svoju bombastičnu liniju na društvenim mrežama.

"Prekrasna", "Divna", "Savršena", "Božanstvena", "Slatka", "Fantastična", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Lawrence je inače u sretnoj vezi s partnerom Philipom Payneom, s kojim je u travnju prošle godine dobila prvo dijete, sina kojeg je rodila kod kuće.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom +3 Tatjana Jurić - 1 Celebrity Tatjana Jurić ima razloga za slavlje i zdravicu: "Ljeto sam provela na ovoj ležaljci, u ove dvije krpe...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Minea +21 Minea Celebrity Minea izgleda sve ljepše i nosi sve kraće haljinice, a jasno je dala do znanja i kakav joj je život trenutačno!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene