Bez dlake na jeziku

Naš plesač otvoreno o bivšoj partnerici koja je supruga legendarnog splitskog košarkaša: "Ova od Rađe, znam da tako više voli...''

Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 DNEVNIK.hr 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Marko Mrkić - 3 Marko Mrkić - 5 Marko Mrkić - 4 Jelena Perić i Marko Mrkić Marko Mrkić - 2 Jelena Perić, Marko Mrkić Finalisti showa Ples sa zvijezdama Jelena Perić i Marko Mrkić - 3 Jelena Perić i Marko Mrkić - 4 +9 Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 Galerija

Marko Mrkić dosad je kao mentor u showu "Ples sa zvijezdama" dvaput dogurao do finala, prvi put s Viktorijom Rađom, drugi s Jelenom Perić, a sada se priprema za novu sezonu i nada se pobjedi.

Show "Ples sa zvijezdama" vraća se na male ekrane, a u ulozi jednog od mentora ponovno ćemo gledati plesača Marka Mrkića.

Pogledaj i ovo Rebecca Krajnović - 7 izlazi iz sjene Zgodna Hrvatica na malim je ekranima od svoje 19. godine, a sada je dobila priliku koju je dugo priželjkivala!

Iako je već dvaput bio mentor u showu, ne krije uzbuđenje zbog nove sezone.

"Svaka sezona nosi nešto svoje, ali uvijek im se radujem. Mislim da će ova biti vrlo bitna, ali zabranili su mi da pričam zašto. Svakako, motivacije ima, a i discipline će isto biti. To sam obećao kostimografkinji jer sam joj došao nekoliko centimetara širi nego prošle godine. Emina, jedem samo brokulu i piletinu, obećavam", kazao nam je Marko.

Otkrio nam je i što se u njegovu životu promijenilo od zadnje sezone showa "Ples sa zvijezdama".

"Ove bitne stvari ostale su iste, rekao bih. Đaci prvaci i dalje plešu u školici, još uvijek živim s curom, familija dobro, frendovi isto. Samo što s curom više ne živim u garsonijeri, a u posjetu ljudima ne idemo taksijem, nego vlastitim autom. I ostalo je isto to da nemam vozačku. Osim toga, za razliku od prije prošle sezone, imam nekoliko novih prijatelja iz showa. Ostalo sve isto", priča.

U prošloj sezoni partnerica mu je bila Jelena Perić, s kojom je završio na trećem mjestu, a prije toga s Viktorijom Rađom bio je drugi. Cilja li sada na pobjedu?

"Ma uvijek ja idem na pobjedu, zato su mi zabranili igrati Monopoli s djecom, kao nije poticajno za njih", kaže kroz smijeh Marko, koji je ostao u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnericama iz showa.

"Uhvatim se sa svojim zvijezdama, ako ne uživo, onda bar telefonski. Ova od Rađe, znam da tako više voli, da ne mora slučajno platiti kavu, ista je kao muž. Veselim se sezoni jer su moći žicati Jelenu savjete kako skidati šminku", šali se Marko, koji je izgradio prijateljstvo i sa Viktorijinim suprugom, umirovljenim košarkašem Dinom Rađom.

Svojom novom zvijezdom, kaže, jako je zadovoljan, a posebice zbog jedne činjenice koja nema veze s plesom.

"Treću sezonu zaredom imam super sreću s partnericom - i ova je s autom, tako da je to ogroman plus. Ja njoj ne prigovaram za prestrojavanje, ona mene sluša u dvorani, tako da se super slažemo. Neka ostane tako!" priča Marko.

U showu je stekao simpatije publike i dosad je već postao prepoznatljivo televizijsko lice, pa nas je zanimalo i zaustavljaju li ga obožavatelji na ulici.

"Dogodi se tu i tamo, pa budem jako sretan i zahvalan što me netko prepozna i cijeni moj znoj, rad i suze, pa mi kažu 'E znam te iz Kvart priča' ili 'Ne ti, pratim ti curu na Instagramu'. To su mi koma iskustva jer Antea ima puno manje pratitelja od mene", kaže plesač.

A iako će za sebe reći da je potpuno normalan lik, ali pleše, Marko je tijekom karijere dogurao do reprezentacije i Europskog prvenstva, a nakon toga otvorio je i svoju plesnu školu "Lijeva & Desna", koju uspješno vodi već pet godina. Cilj mu je približiti ples u paru svima koji misle da to nije za njih, a ispričao nam je i nešto više o misiji svoje škole.

"Ideja plesne škole Lijeva&Desna je da je ples za apsolutno svakoga. Visoke, niske, stare, mlade, osobe s invaliditetima, sa svima radimo. Čak je ples i za muškarce, koliko god njima to bilo nevjerojatno. Ove zime odveli smo 140 naših plesača na mini maturalac u Beč, pa mislim da je to samo dokaz koliko je i ekipa super, pa mi svaki radni dan bude najbolji i nije problem pokazati ljudima da dvije lijeve ne postoje - postoje samo Lijeva&Desna", ističe.

Marku je u svemu najveća podrška njegova dugogodišnja partnerica Antea Franjić, koja ga je bodrila i u svim dosadašnjim sezonama showa "Ples sa zvijezdama" u kojima je sudjelovao.

"Krenulo je tako da je bodrila mene, ali iz emisije u emisiju sve je manje zaljubljena u mene, a sve više u Paulu", našalio se, a u istom tonu odgovorio nam je i na pitanje hoćemo li uskoro čuti svadbena zvona: "Ništa nam još ne zvoni jer ne znamo tko će nas učit plesat za prvi ples."

Na kraju nam se pohvalio nečim što je zbog nove sezone showa napravio prvi put.

"Pohvalio bih se tim što su mi prvi put u životu obrijali prsa za snimanje", otkrio nam je Marko. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić +15 Tatjana Jurić - 4 Nekad i sad Već 20 godina slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić - 3 +5 Zdravko i Marina Mamić - 2 Zanimljivosti Sve žene Zdravka Mamića: Prvom suprugom oženio se dva puta, a od druge se razveo zbog 30 godina mlađe?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene