Kao od majke rođeni

Par u koji su svi sumnjali proslavio je svoju ljubav fotografijom na kojoj su goli, a teško je povjerovati da je ona 16 godina starija od njega!

Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum i Tom Kaulitz Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum - 3 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +10 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Galerija

Heidi Klum objavila je golišavu fotografiju sa suprugom Tomom Kaulitzom povodom njihove četvrte godišnjice braka.

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, 49-godišnja Heidi Klum, nakon niza ljubavnih brodoloma pronašla je sreću s 33-godišnjim Tomom Kaulitzom, gitaristom i jednim od osnivača popularne grupe Tokyo Hotel.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

Zbog razlike od čak 16 godina mnogi su ispočetka sumnjali u njihovu dugovječnost, no par je sada proslavio četvrtu godišnjicu braka, a Heidi je tim povodom objavila fotografije na kojima izgledaju sretnije nego ikad.

"Ljubav mog života", napisala je uz galeriju romantičnih fotki, među kojima je i jedna na kojoj potpuno gola Heidi grli Toma, koji također nema majicu, a iza njih je hrpa crvenih balona u obliku srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Manekenka i glazbenik vjenčali su se u tajnosti u veljači 2019. godine, nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Heidi je nedavno priznala i kako bi s Tomom voljela imati i dijete.

"Rodila sam četiri puta. Svaki put sam dojila osam mjeseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja djeca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vrijeme za novo", izjavila je u emisiji koju vodi Jennifer Hudson.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen za još jednu njemačku manekenku, Riju Sommerfeld.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll polugola hrabro prošetala hladnim ulicama Londona, građani i turisti snimali je mobitelima

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene