njoj su 53 godine?!

Slavna plavuša u bikiniju izgleda isto kao i prije 20 godina, kada je zavodila u kultnom filmu, a od tada kao da nije ostarjela ni dana!

Heather Graham Heather Graham Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Graham Heather Graham - 7 Heather Graham - 5 Heather Graham - 3 Heather Graham Heather Graham - 1 Heather Graham - 2 Heather Graham - 4 Heather Graham - 6 Heather Graham - 1 +10 Heather Graham - 3 Galerija

Heather Graham objavila je niz fotografija na kojima pozira u minijaturnom bijelom bikiniju, a svojim izgledom je obožavatelje ostavila u čudu.

Glumica Heather Graham (53) proslavila se u 90-ima i ranim 2000-ima, kada je stekla i status holivudskog seks-simbola.

A da još zaslužuje tu laskavu titulu potvrdila je i nizom fotografija koje je objavila na svojem Instagramu i na kojima pozira u minijaturnom bijelom bikiniju.

Heather se fotografirala na plaži u Jamajci, a obožavatelji se nisu mogli nadiviti njezinoj figuri, ali i mladolikom licu koje nikako ne odaje njezine godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heather Graham (@imheathergraham)

"Jesi li stvarna?", "Pa ti uopće ne stariš!", "Izgledaš sve bolje i bolje", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a mnogi su primijetili i da izgleda isto kao i prije 20 godina, kada je u metalik bikiniju zavodila u kultnom filmu "Austin Powers".

Heather je još neke od nezaboravnih uloga ostvarila i u filmovima "Boogie Nights", "Vrisak" i "Mamurluk", a prije dvoje godine je snimila i vruće golišave scene s 20 godina mlađim reperom Machine Gun Kellyjem za vestern "The Last Son".

Jednom prilikom je otkrila i koja je tajna njezina nevjerojatno mladolikog izgleda, kojim ne prestaje izazivati čuđenje.

"Volim spavati. Ponekad kad kažem ljudima koliko spavam, šokiram ih. Najčešće spavam između devet i 12 sati", ispričala je.

"Volim vježbati jogu i meditirati", dodala je Hether, kojoj su hobiji i lončarstvo, kuhanje te čitanje.

Što se tiče njezina privatnog života, prošle godine se doznalo da je u vezi sa snowboarderom Johnom de Neufvilleom. Ranije je bila je u vezi s izraelskim scenaristom Yanivom Razom od 2011. do 2018. godine, a nakon toga nije odavala previše informacija o ljubavnom životu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko Mamić Celebrity Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 1 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 2 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 4 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 3 +14 David Temelkov Celebrity Makedonski zavodnik oženio je lijepu hrvatsku voditeljicu, dio romantične atmosfere podijelio je na svojim društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene