Kako mu stoji?

Goran Višnjić vratio se kući s novim imidžem i u šetnji rodnim Šibenikom privukao brojne znatiželjne poglede

Goran Višnjić Goran Višnjić Hrvoje Jelavić/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić u spotu Madonne - 1 Goran Višnjić u spotu Madonne - 2 Goran Višnjić - 2 +16 Goran Višnjić Galerija

Goran Višnjić snimljen je u rodnom Šibeniku, gdje je pokazao i novi imidž.

Naš glumac s holivudskom karijerom, 51-godišnji Goran Višnjić, trenutačno se odmara u rodnom Šibeniku, gdje nije mogao proći neopaženo, a pokazao je i novi imidž.

Gorana su fotografi ulovili u šetnji gradom s njegovim dugogodišnjim prijateljem Željkom Koloper-Kekom, inače i producentom Šibenskog HNK-a, u kojem je Višnjić napravio prve glumačke korake.

Holivudski glumac privukao je brojne znatiželjne poglede, posebice zbog brčića koje sada njeguje, a kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Kako Goranu Višnjiću stoje brkovi?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Goran je prošli mjesec za Dnevnik Nove TV otkrio detalje svojeg povratka na hrvatsku scenu i kazališne daske u predstavi "Ekvinocij" redatelja Krešimira Dolenčića na Dubrovačkim ljetnim igrama.

"Nije stvar dugog odlaska sa scene, nego je stvar toga da je to toliko uzbudljivo. Jedan veliki razlog zbog kojeg radimo taj posao. Prije nego što iziđeš na pozornicu, uvijek se pitaš jesi li dovoljno spreman, jesi li dovoljno napravio, jesi li mogao još ovu scenu malo drukčije... Uvijek imate ta neka pitanja koja zapravo čine sve to skupa uzbudljivim jer posao nikad nije gotov. Ekipa je sjajna, Krešo je bio asistent našoj Nevi Rošić, našoj profesorici iz glume, i Koraljka Hrs, tako da se ja i Krešo znamo dugo, dugo vremena i kad mi je prošle godine rekao za 'Ekvinocij', onda smo počeli šurovati i evo nas sad tu u HNK-u", otkrio je Višnjić.

Goranu je svjetsku slavu donijela uloga doktora Luke Kovača u seriji "Hitna služba", zatim se 1998. godine pojavio i u Madonninu spotu za pjesmu "The Power of Goodbye", a iste je godine imao i jednu od glavnih uloga u holivudskom filmu "Magija" sa Sandrom Bulock i Nicole Kidman. Glumio je i u hit-seriji "Timeless", a ostvario je i ulogu u trećoj sezoni megapopularne Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla", u kojoj je utjelovio Erika Crvenog.

Što se tiče njegova privatnog života, od 1999. godine u sretnom je braku s kćeri hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka, Evom, s kojom ima troje djece, sinove Viga i Tina te kćer Vivien. Sa Šibenčankom Mirelom Rupić ima još i kćer Lanu Lourdes.

Pogledaji ovo Goran Višnjić - 1 Nekad i sad Goran Višnjić podijelio fotografiju sa seta filma u kojem je glumio s holivudskim divama: ''Kao što sam obećao...''

Pogledaji ovo Mirela Rupić Nekad i sad Rodila je kćer našem oženjenom glumcu, koju on ispočetka nije htio priznati, no priča je ipak dobila sretan kraj!

Pogledaji ovo Goran Višnjić - 1 Celebrity Goran Višnjić uz samo tri riječi raspametio obožavateljice diljem svijeta: ''Nedostajao si nam, koliko si ti zgodan...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling Tori Spelling Tori Spelling Tori Spelling +26 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Celebrity Zvijezda Beverly Hillsa riješila misterij svojih neobičnih prsa i u bikiniju pokazala figuru nakon znatnog gubitka kila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene