Što stariji, to bolji!

Jedan od naših najuspješnijih glumaca talentom i šarmom osvojio je i Hollywood, a ove fotke dokaz su da je bio i ostao pravi frajer!

Goran Višnjić Goran Višnjić Boris Sćitar/Večernji list/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić - 4 Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić - 6 Goran Višnjić - 7 Goran Višnjić - 8 Goran Višnjić - 9 Goran Višnjić - 10 +7 Goran Višnjić - 11 Galerija

Goran Višnjić od početka karijere slovio je kao jedan od naših najzgodnijih glumaca, a tijekom godina se nije puno promijenio, u što će vas uvjeriti i njegove stare fotografije.

Goran Višnjić (49) jedan je od naših najuspješnijih glumaca koji je uspio ostvariti i zavidnu karijeru u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Ljubav prema glumi pokazivao je još od malih nogu, kada se počeo pojavljivati u raznim kazališnim predstavama, a to je odredilo i njegov daljnji životni put.

Već kao studenta na drugoj godini akademije zapazio ga je profesor Joško Juvančić i ponudio mu ulogu Hamleta u predstavi koju je postavljao na Dubrovačkim ljetnim igrama, a ostalo je povijest.

Uslijedile su uloge u holivudskim filmovima "Mirotvorac", "Dobro došli u Sarajevo", "Magija", a zatim i uloga doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", koja mu je donijela svjetsku slavu.

Višnjić se 1998. godine pojavio i u Madonninu spotu za pjesmu "The Power of Goodbye".

Našega glumca gledat ćemo i u trećoj sezoni megapopularne Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla", u kojoj će utjeloviti Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj.

Što se tiče njegova privatnog života, od 1999. godine je u sretnom braku s kćeri hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka, Evom, s kojom ima troje djece, sinove Viga i Tina te kćer Vivien. Sa Šibenčankom Mirelom Rupić ima još i kćer Lanu Lourdes.

Sada su se pojavile Goranove arhivske fotografije iz 2016. godine, koje su pravi dokaz da je bio, ali i ostao pravi frajer. Koliko se od tada (nije) promijenio, pogledajte u našoj galeriji, a tamo ćete pronaći i neke njegove još starije fotografije, sa samih početaka karijere.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +23 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša lijepa glumica udala se za 13 godina starijeg srpskog kolegu, na vjenčanju se pojavila i Severina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene