Kontroverzni milijunaš

Najseksi djedica na svijetu otkrio je detalje iz veze s 27 godina mlađom, savršenstvo na društvenim mrežama ipak ne traje uvijek!

Gianluca Vacchi - 3 Gianluca Vacchi - 3 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi - 4 Gianluca Vacchi - 5 Gianluca Vacchi - 6 Gianluca Vacchi - 1 Gianluca Vacchi - 2 Gianluca Vacchi - 6 Gianluca Vacchi - 7 Gianluca Vacchi - 5 Gianluca Vacchi - 4 Gianluca Vacchi - 3 +21 Gianluca Vacchi - 2 Galerija

Talijanski poduzetnik, influencer i DJ Gianluca Vacchi gostovao je u jednom podcastu te otkrio detalje iz veze s 27 godina mlađom Sharon Fonsecom.

Talijanski poduzetnik, influencer i DJ Gianluca Vacchi već je godinama u sretnoj vezi s 27 godina mlađom djevojkom Sharon Fonseco, a iako su im na početku mnogi predviđali brzi kraj, on je sada otkrio da im je u vezi ljepše nego ikada.

Gianluca je gostovao u podcastu ''Human Of Interest'' gdje je otkrio kako se on i njegova partnerica slažu te razuvjerio brojne koji u njihovu ljubav ne vjeruju.

''Jedina stvar zbog koje se mogu osjećati loše je to što znam da se Sharon i Blu ne osjećaju dobro zbog nečega što ja radim. Sretan sam što je Sharon osoba koja ima mudrost koja nije tipična za njene godine, tako da se neće osjećati loše zbog nečega što i nije važno'', rekao je.

Vacchi je priznao da je prije manekenke bio uglavnom bio samac ili u nekim avanturama.

''Onda je došla Sharon i sve promijenila'', priznao je.

Ni u jednoj vezi nije sve savršeno, pa tako ni u njihovoj, no Gianluca kaže:

''Svađamo se vrlo malo. Ako se ponekad svađamo, više razgovaramo o načinima kako da svoju ljutnju izrazimo. Ja sam vulkan, ja sam čovjek koji eksplodira u sekundi, a ona je totalna suprotnost. Ponekad imamo problem u smislu da ja eksplodiram i eksplozija traje 30 sekundi i onda nastavim dalje s osmijehom. Ona vidi tu eksploziju i tužna je tri dana. Ali na kraju, moramo shvatiti da nismo svi jednaki, a ja svaki dan učim prihvatiti da nas dvoje nismo isti'', rekao je.

Gianluca je istaknuo da je prije Sharon bio zadovoljan svojim načinom života, ali se s njom smirio i to je razlog zašto je ona majka njegove kćerke.

''Stalo mi je da imam potpun život. Uvijek sam bio fokusiran samo na sebe, ali onda sam poželio novac koji imam podijeliti sa svojom obitelji koju sada imam'', dodao je.

Njihovu ljubav 2020. godine upotpunila kćerkica Blu Jerusalema.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Sharon i Gianluca upoznali su se prije četiri godine na snimanju jednog glazbenog spota, a milijunaš je priznao kako ga je Sharon na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

Gianluca je u nekoliko prilika rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka.

"Sharon uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka", izjavio je u jednom od prijašnjih intervjua za magazin Hello!.

Par uskoro planira i proširiti svoju obitelj, a Sharon je izjavila kako jedva čeka drugo dijete.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 1 +27 Kaja Vidmar Celebrity Predivne vijesti u obitelji bivšeg Vatrenog! Lijepa Kaja rodila je drugo dijete pa objavila emotivnu fotografiju

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sherika De Armas Sherika De Armas +0 Sherika De Armas Celebrity Bivša misica preminula je u 27. godini nakon borbe s teškom bolesti, nosila je titulu jedne od najljepših na svijetu: "Leti visoko, sestrice"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene