tijelo isklesano i puno tetovaža

Kontroverzni milijunaš koji nosi titulu najseksi djedice uživa na odmoru s 27 godina mlađom partnericom!

Gianluca Vacchi - 2 Gianluca Vacchi - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi - 1 Gianluca Vacchi - 2 Gianluca Vacchi - 3 Gianluca Vacchi - 4 Gianluca Vacchi - 5 Gianluca Vacchi - 6 Gianluca Vacchi - 7 Gianluca Vacchi - 4 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 1 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 2 +17 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 3 Galerija

Gianluca Vacchi proslavio je svoj 56. rođendan s partnericom Sharon na ljetnom odmoru u Marbelli.

Talijanski poduzetnik, influencer i DJ Gianluca Vacchi snimljen je na plaži, dok je uživao sa svojom 27 godina mlađom djevojkom Sharon Fonseco.

Paparazzi su ih ulovili u romantičnim prizorima na ležaljci, a on je na sebi imao crvene kupaće hlačice.

U prvom planu bilo je njegovo istrenirano tijelo i mišići, a nezamijećeno nisu mogle proći ni njegove tetovaže koje se nalaze gotovo po cijelom tijelu.

Sharon je na sebi imala jednodijelni crni badić koji je nagasio njezinu manekensku građu, a poglede je mamila i zategnuta stražnjica.

Na nekim fotografijama su se grlili, dok su na nekima vodili vesele razgovore što dokazuju i izrazi njihovih lica.

Podsjetimo, kontroverzni talijanski milijunaš godinama se već nalazi u središtu zbog ekscentričnog ponašanja, raskošnog načina života i ljubovanja s ljepoticama, no najveću je pozornost ipak privukao ljubavnom vezom s 27 godina mlađom Sharon, s kojom je 2020. godine dobio kćer Blu Jeruzaleme.

U jednom od intervjua za magazin Hello! Gianluca je izjavio kako bi volio da mu kćer odrasta u tradicionalnom obiteljskom okruženju, a Sharon je uz to dodala kako jedva čeka da prošire obitelj, čime su zapravo ušutkali zle jezike koji su se zgražali zbog njihove veze i razlike u godinama.

"Iako imam osjećaj kao da već jesam u braku sa Sharon, volio bih da mi kći odrasta u tradicionalnoj obitelji. I da, oženio bih se prije svih sa Sharon. Želim reći da ću se jednog dana pojaviti ispred nje s prstenom i pitati je želi li se odmah udati za mene. S druge strane, volio bih da Blu bude malo starija kako bi se mogla sjećati vjenčanja svojih roditelja", izjavio je tada slavi Talijan.

Njih dvoje upoznali su se na snimanju jednog glazbenog spota, a milijunaš je priznao kako ga je Sharon na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

U nekoliko je prilika rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka.

"Sharon uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka", izjavio je u jednom od prijašnjih intervjua za magazin Hello!.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić pokazala outfit u kojem čisti kuću, ako ste mislili da je obučena, prevarili ste se!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 3 Jovana Jeremić - 1 Jovana Jeremić - 8 Jovana Jeremić - 9 +7 Jovana Jeremić - 10 Zanimljivosti Svi su ostali paf kad su vidjeli u kakvoj haljini srpska voditeljica vodi emisiju po kojoj je poznata, bilo je i oskudnijih, ali…

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene