Snimljeni u rijetkom izlasku

Kontroverzni milijunaš zbog svog izgleda dobio je titulu najseksi djedice, a očarao je i 27 godina mlađu ljepoticu i od nje se ne odvaja!

Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca Gianluca Vacchi/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca - 2 Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca - 1 Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 5 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 3 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 4 Gianluca Vacchi - 3 Gianluca Vacchi - 1 Gianluca Vacchi - 2 +8 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Galerija

Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca snimljeni su u romantičnom izlasku na večeru.

Talijanski poduzetnik, influencer i DJ Gianluca Vacchi snimljen je nakon dugo vremena u javnosti, i to u večernjem izlasku sa svojom mlađahnom partnericom Sharon Fonseca.

Pogledaj i ovo showbuzz Presretni su! ''Najseksi djedica'' i milijunaš dobio dijete s 28 godina mlađom djevojkom, a otkrio je i neobično ime bebe

55-godišnji Gianluca pozornost paparazza privukao je u svjetloružičastom odijelu s bijelom košuljom, dok je 28-godišnja Sharon iskombinirala kožne hlače, sako i trendi čizmice. Snimljeni su pri dolasku u jedan od popularnih restorana u Miamiju, a fotografe su pozdravili dobro raspoloženi i sa smiješkom.

Kontroverzni talijanski milijunaš godinama se već nalazi u središtu zbog ekscentričnog ponašanja, raskošnog načina života i ljubovanja s ljepoticama, no najveću je pozornost ipak privukao ljubavnom vezom s 27 godina mlađom Sharon, s kojom je 2020. godine dobio kćer Blu Jeruzaleme.

U jednom od intervjua za magazin Hello! Gianluca je izjavio kako bi volio da mu kćer odrasta u tradicionalnom obiteljskom okruženju, a Sharon je uz to dodala kako jedva čeka da prošire obitelj, čime su zapravo ušutkali zle jezike koji su se zgražali zbog njihove veze i razlike u godinama.

"Iako imam osjećaj kao da već jesam u braku sa Sharon, volio bih da mi kći odrasta u tradicionalnoj obitelji. I da, oženio bih se prije svih sa Sharon. Želim reći da ću se jednog dana pojaviti ispred nje s prstenom i pitati je želi li se odmah udati za mene. S druge strane, volio bih da Blu bude malo starija kako bi se mogla sjećati vjenčanja svojih roditelja", izjavio je tada slavi Talijan.

Par koji planira živjeti na relaciji Italija - Miami uskoro bi mogao poraditi i na potomstvu jer mlada Sharon želi čim prije i drugo dijete.

"Da, jer živim svoj san. Uživam u svakoj sekundi da bih sve ponovila još tisuću puta", priznala je.

Sharon i Gianluca upoznali su se prije pet godina na snimanju jednog glazbenog spota, a milijunaš je priznao kako ga je Sharon na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

U nekoliko je prilika rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka.

"Sharon uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka", izjavio je u jednom od prijašnjih intervjua za magazin Hello!.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 4 Katie Price - 1 Katie Price - 2 Katie Price - 3 +15 Katie Price - 6 Celebrity Nikome nije jasno zašto su joj bile potrebne sve te plastične operacije, bila je prirodna ljepotica, a danas broj korekcija ni sama ne zna

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek, Goran Grgić, Momčilo Otašević, Edib Ahmetašević Momčilo Otašević, Vanja Nikolić, Vladimir Posavec Tušek Momčilo Otašević - 1 +20 Momčilo Otašević - 2 Celebrity Momčilo Otašević prvi rođendan nakon kraha braka nije proveo sam, a proslavio ga je u odabranom društvu!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene