Ima energiju 15-godišnjaka

Zgražali su se zbog njegove veze s 30-ak godina mlađom ljepoticom, ali "najseksi djedica" ovih dana svima pokazuje da su bili u krivu

Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) +0 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Galerija

Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca uživaju u ljubavi bez obzira na razlike u godinama, a on se svojom srećom ne prestaje hvaliti na Instagramu gdje ga prati gotovo 20 milijuna ljudi.

Kontroverzni talijanski milijunaš Gianluca Vacchi godinama se već nalazi u središtu zbog ekscentričnog ponašanja, raskošnog načina života i ljubovanja s ljepoticama, no najveću je pažnju ipak privukao ljubavnom vezom s tridesetak godina mlađom Sharon Fonseca s kojom je lani dobio i dijete.

Pogledaj i ovo showbuzz Presretni su! ''Najseksi djedica'' i milijunaš dobio dijete s 28 godina mlađom djevojkom, a otkrio je i neobično ime bebe

53-godišnji Gianluca tako je nedavno priznao kako se želi vjenčati s 25-godišnjom Sharon s kojom dijeli kćer Blu Jeruzaleme, a koje ne prestaje obasipati pažnjom i nježnošću što redovito dijeli i sa svojih 19,8 milijuna obožavatelja na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

U nedavnom intervjuu za magazin Hello! izjavio je kako bi volio da mu kćer odrasta u tradicionalnom obiteljskom okruženju, a Sharon je uz to dodala kako jedva čeka da prošire obitelj, čime su zapravo ušutkali zle jezike koji su se zgražali zbog njihove veze i razlike u godinama. 

"Iako imam osjećaj kao da već jesam u braku sa Sharon, volio bih da mi kći odrasta u tradicionalnoj obitelji. I da oženio bih se, prrije svih sa Sharon. Želim reći da ću se jednog dana pojaviti ispred nje s prstenom i pitati ju želi li se odmah udati za mene. A s druge strane volio bih da Blu bude malo starija kako bi se mogla sjećati vjenčanja svojih roditelja", izjavio je slavi Talijan.

Par koji planira živjeti na relaciji Italija - Miami, uskoro bi mogao poraditi i na potomstvu jer mlada Sharon želi čim prije i drugo dijete.

"Da, jer živim svoj san. Uživam u svakoj sekundi da bih sve ponovila još tisuću puta", priznala je.

Sharon i Gianluca upoznali su se prije tri godine na snimanju jednog glazbenog spota, a milijunaš je priznao kako ga je Sharon na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

Ginaluca je u nekoliko prilika rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka.

"Sharon uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka", izjavio je u jednom od prijašnjih intervjua za magazin Hello!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta i princ Philip (Foto: AFP) +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Celebrity Otkriveno kako su izgledali posljednji trenuci života princa Philipa i tko je bio uz njega, ali i da mu je ispunjena najveća želja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene